Over Gezonde Voeding voor Kinderen

Het selecteren van gezonde voeding voor kinderen is een uitdaging in een wereld van gemaksproducten verklaren voordelen voor de gezondheid. Ouders kiezen voor gemak boven de gezondheid te drukke schema tegemoet te komen. Kinderen vragen om junk food en suikerhoudende dranken op tijd snack. Doorbreken van slechte voeding is gunstig voor de gezondheid van de hele familie. De voordelen zijn een lager risico op ernstige ziekten en gezondheidsvoorschriften en meer vertrouwen, energie en algemene houding.

Voordelen

Kinderen met een gezond eten routine genieten van voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van een verminderd risico op ziekten. Het aanbieden van gezonde voeding voor kinderen creëert gezonde gewoonten die duren tot in de volwassenheid. Gezonde eetgewoonten resulteren in hogere eigenwaarde en een betere algehele gezondheid. Gezonde voedingsmiddelen toe dat kinderen een ideaal gewicht te behouden en te voorkomen dat obesitas bij kinderen. Kinderen zullen genieten van een verhoogde energie voor fysieke activiteiten, die ook helpt bij een gezondere levensstijl.

Obesitas bij kinderen

De Centers for Disease Control en Prevention waarschuwt dat overgewicht bij kinderen leidt tot een hoger risico op andere gezondheidsproblemen. Risico kan toenemen voor hart-en vaatziekten, diabetes, kanker, hoge bloeddruk, en ademhalingsproblemen. De Mayo Clinic waarschuwt voor emotionele bijwerkingen van obesitas, met inbegrip van depressie en een laag gevoel van eigenwaarde. Kinderen tonen van tekenen van obesitas zijn kans op obesitas blijven als volwassenen, bestendigen gezondheidsproblemen. Gezonde voeding voor kinderen in combinatie met lichamelijke activiteit bij controle gewicht en het risico op obesitas bij kinderen te verminderen.

Soorten Healthy Foods

Blijf bij de omtrek van de supermarkt. Fruit, groenten, vlees en zuivel langs de buitenmuren en bieden de meest voordelen voor de gezondheid. Vermijd de gemaksproducten in het midden van de winkel, die additieven, transvetten en extra calorieën bevatten. De vitaminen, mineralen en vezels die in fruit en groenten zijn een essentieel onderdeel van een gezonde voeding voor kinderen. Serveer groenten of fruit bij elke maaltijd en als tussendoortje. Voeg volkoren voedingsmiddelen aan het menu wanneer mogelijk. Kies mager vlees of voeg eiwit uit vis, bonen en eieren. Bieden alleen gezonde opties op snack tijd. Vermijd fast food, gebakken voedsel, zoete snacks en commercieel bereid gemaksproducten die vol transvetten zijn. Occasionele zoete lekkernijen zal voorkomen dat kinderen het gevoel beroofd, maar maak er een gewoonte niet te maken.

Modeling Gedrag

Kinderen modelleren hun gedrag naar hun ouders. Ouders moeten een verscheidenheid van voedsel, vooral groenten en fruit te eten, rond hun kinderen. Limit portiegroottes en positief over verschijningen en eetgewoonten blijven. Een kind kan negatieve gevoelens over haar eigen lichaam te ontwikkelen als ze hoort dat haar ouders klagen. Een kind zal het model zijn gedrag na de volwassenen die hij ziet op een dagelijkse basis, het maken van ouderlijke eetgewoonten een belangrijke factor in het dieet van een kind.

Kieskeurige eters

Kinderen geven tekens van kieskeurig eten in de verschillende stadia van het leven. Occasionele kieskeurig eten is aanvaardbaar als een kind krijgt voldoende voeding in de loop van een week. Een kind eet wanneer ze honger hebben dus niet een maaltijd te dwingen op hem. Limit hapjes en drankjes tot een volledige buik voor de maaltijd tijd te voorkomen. Voorkom machtsstrijd doordat haar om te beslissen wanneer ze klaar is met eten. Bieden nieuwe voedingsmiddelen meerdere keren totdat hij probeert het. Haar in staat stellen om te helpen koken maaltijden. Voeg gehakte groenten en fruit aan pannenkoeken, muffins, en sauzen. Handhaaf geduld zodat hij niet gefrustreerd en verzetten meer. Gezonde eetgewoonten zal resulteren wanneer gezonde voeding voor kinderen consequent worden aangeboden.