Over Genitale wratten verwijderen door bevriezing

Over Genitale wratten verwijderen door bevriezing

Genitale wratten zijn van blootstelling aan dialoog humaan papillomavirus (HPV). Als je seksueel contact met een besmette partner, heb je ongeveer een 67 procent kans op het ontwikkelen van genitale wratten. De symptomen niet opdagen meteen en nemen zo lang als negen maanden voordat ze zichtbaar zijn. Genitale wratten verwijderen door bevriezing is een methode om de wratten te behandelen. Er zijn anderen.

Soorten

Kijk voor kleine harde plekken op het genitale gebied binnen drie weken tot drie maanden na de blootstelling. Soms lijken ze in groepen en zijn grote massa's van brokken die het uiterlijk van bloemkool lijken. Genitale wratten zijn pijnloos, maar kan jeuk veroorzaken. De meeste van de tijd, kan je niet zeggen als je partner heeft genitale wratten. De symptomen kunnen niet opdagen meteen of minimaal zal zijn.

Identificatie

Krijg regelmatig controleren bij de dokter en onderzoekt alle klachten. Ook al heb je misschien niet genitale wratten, kunnen andere seksueel overdraagbare aandoeningen aanwezig zijn. Naar de dokter om hem testen op eventuele gezwellen draaien. Regelmatige uitstrijkjes zijn belangrijk voor vrouwen en uw arts kan een colposcopische examen, waarbij de wratten vergroot en maakt ze zichtbaar te bevelen. De arts kan een biopsie te nemen voor een betere diagnose. Deze testen geven informatie die niet direct beschikbaar op uw inspectie. Als de arts tests voor genitale wratten en ze vindt, zal hij adviseren een aantal mogelijke acties. Andere symptomen naast de gezwellen zijn jeuk of pijn en bloeden na geslachtsgemeenschap.

Overwegingen

Verwijder de wratten een van de vier manieren. Hier krijg je een laserbehandeling. De laser zorgt vaak littekens, kost veel en de pluim van de branden zou het virus bevatten en zijn besmettelijk. Electrodessication gebruikt elektrische stroom om de wratten vernietigen. Nogmaals, de pluim gemaakt van de branden is besmettelijk. Kiezen voor een operatie, die snijdt de genitale wratten. Of gebruik cryotherapie - genitale wratten verwijderen door bevriezing. Dit is de meest voorkomende methode van de genitale wratten behandeling, omdat het heeft een hoge mate van succes en weinig bijwerkingen.

Functies

Verwachten dat het gebruik van vloeibare stikstof als je genitale wratten verwijderen door bevriezing. Je zou de stof als droog ijs te herkennen. De arts sprays op de vloeibare stikstof, kan de plaats te zetten en opnieuw bevriest het dan. Het doel is om de cellen aan de wrat en de wrat zelf doden. Een blister vormt en wanneer het gebied geneest, dode cellen rond de wrat en de wrat vallen.

Overwegingen

Verwacht verschillende behandelingen als je genitale wratten verwijderen door bevriezing. De wratten kunnen groeien terug, en aangezien dit niet doodt het virus, maar slechts behandelt de symptomen, kun je een nieuwe uitbraak in de buurt van dezelfde locatie hebben. Cryotherapie is 70 procent effectief.

Waarschuwing

Vermijd proberen om de wratten thuis verwijderen. Cryotherapie is veilig voor de dokter om uit te voeren, maar maakt gebruik van gevaarlijke chemische stoffen. Probeer het niet thuis. Wanneer u de diensten van een arts te gebruiken, hij ziet er ook naar andere mogelijke risico's. Een van deze kanker. Er is een nauwe band tussen het humaan papillomavirus en kanker. Vergeet niet dat genitale wratten oplaaien tijdens de zwangerschap en vaak kan doorgeven aan het kind als ze verlaten door het geboortekanaal. Krijg prenatale begeleiding op opties als je zwanger bent en HPV.