Over Florida Low Cost Health Insurance voor Kinderen

Over Florida Low Cost Health Insurance voor Kinderen

Veel van de kinderen Florida's van wie de ouders zijn werkloos of hebben een beperkt inkomen hebben nog nooit naar een arts of een tandarts geweest. In reactie op het groeiende aantal kinderen zonder gezondheidszorg, de federale regering vormden de Staat Children's Health Insurance Program (SCHIP). Nu genaamd de Children's Health Insurance Program (CHIP), biedt het federale fondsen voor de gezondheid en tandheelkundige zorg en verzekeringsprogramma's voor midden en lage inkomens kinderen van wie de families komen niet in aanmerking voor Medicaid.

Florida KidCare Program

Met financiering van CHIP en de staat Florida, de KidCare programma biedt betaalbare, goedkope ziektekostenverzekering voor onverzekerde kinderen. In aanmerking te komen, moeten de ouders zijn inwoners van Florida. Kinderen moeten jonger dan 19 en niet onder een zorgverzekering, met inbegrip van Medicaid. Florida KidCare is niet gratis. De gezinnen betalen een zeer kleine maandelijkse vergoeding, die kan variƫren van $ 15 - $ 20 per maand, afhankelijk van het inkomen. Hoewel de jaarlijkse inkomsten eisen moet worden voldaan, onverzekerde kinderen zijn nog steeds in aanmerking komen of aan de vereisten inkomen worden overschreden. Florida KidCare programma's omvatten MediKids, Healthy Kids, Children's Medical Services (CMS) Netwerk- en Medicaid.

MediKids

MediKids biedt gezondheid en tandheelkundige zorg voor kinderen van 1 tot en met 4. Het Agentschap voor Healthcare Administration beheert dit programma. Kinderen vallen onder Medikids ontvangen medische diensten van Medicaid artsen, maar MediKids is niet Medicaid. Ouders en verzorgers te betalen een minimale maandelijkse vergoeding voor de verzekering en er geen eigen risico, eigen bijdragen, of co-assurantie.

Healthy Kids

Healthy Kids biedt gezinnen met kinderen van 5 tot en met 18 de toegang tot betaalbare, goed gevestigde gezondheid en tandheelkundige verzekering aanbieders. De Florida Healthy Kids Corporation beheert dit programma door het verstrekken van gezinnen met premium subsidies en beschikbaar verzekeraars die samen met het programma en de staat. Ouders betalen een minimale maandelijkse kosten op basis van het inkomen. Healthy Kids helpt ook lagere inkomens gezinnen niet in aanmerking komen voor Medicaid.

Children's Medical Services (CMS) Netwerk

Florida Department of Health beheert het CMS Netwerk voor kinderen met speciale behoeften van de geboorte tot de leeftijd 18. Daarnaast is de preventie en interventie divisie helpt kinderen met speciale behoeften die zijn misbruikt en verwaarloosd, de Kind en Gezin Informatie divisie biedt ondersteuning en informatie aan ouders en verzorgers en het Early Intervention en deling Child Development levert diensten aan baby's en peuters met aanzienlijke vertragingen of omstandigheden die kunnen leiden tot vertragingen in de ontwikkeling.

Medicaid

Medicaid is ook een deel van de Florida KidCare programma. Gezinnen kunnen zich aanmelden voor Medicaid door het programma ACCESS Florida, dat wordt beheerd door het ministerie van Kinderen en Gezinnen (DCF). Medicaid biedt medische zorg voor alle kinderen onder de leeftijd van 19, afhankelijk van het gezinsinkomen. Kinderen die Medicaid komen niet in aanmerking om KidCare ontvangen dekking. Medicaid heeft verschillende programma's om kinderen te beschermen. Deze omvatten programma's voor zwangere vrouwen, medisch behoeftige gezinnen en dringende medische hulp voor degenen die voldoen aan Medicaid eisen, maar zijn niet de burgers.

Cover Florida

De Cover Florida Healthcare Access-programma in januari 2009 begon Volgens dit plan, zes particuliere verzekeringsmaatschappijen partner met Florida. Ze bieden betaalbare ziektekostenverzekering opties om Floridians die geen verzekering als gevolg van verlies van baan, overlijden van een echtgenoot, echtscheiding of verlies van COBRA voordelen. Kinderen van in aanmerking komende gezinnen zijn ook inbegrepen. Om te kwalificeren, moet individuen zijn zonder ziektekostenverzekering voor ten minste zes maanden. Dekking is voorzien, zelfs als er reeds bestaande gezondheidsproblemen.