Over Fenylalanine & Weight Loss

Je zou kunnen hebben gezien de term "fenylalanine" op de zijkant van een dieet cola kan of zelfs vermeld als een ingrediënt in de vitaminen van kinderen. Maar misschien heb je niet weet dat het is een essentieel aminozuur, een die het lichaam nodig heeft, maar moet krijgen van voedsel. Avocado's en eieren hebben, en dat doet de kunstmatige zoetstof aspartaam. Fenylalanine kan ook helpen met gewichtsverlies. Maar sommige mensen zijn niet verondersteld om het te nemen als gevolg van bepaalde psychologische en medische aandoeningen.

Chemie

De Universiteit van het Medische Centrum van Maryland stelt dat fenylalanine komt in drie vormen: L, D en DL. L-fenylalanine komt geconsumeerd voedsel opgesplitst in verscheidene eiwitten in het menselijk lichaam, terwijl D-fenylalanine niet van nature voorkomen in voedingsmiddelen, maar moet in een laboratorium. DL-fenylalanine is een combinatie van zowel de D- en L-vormen. Alle vormen van fenylalanine worden gebruikt om stoffen zoals dopamine (een chemische stof in de hersenen) en schildklierhormonen maken. Zonder dit aminozuur, zou u zich depressief voelt, weinig energie, ervaring geheugen problemen en te veel eten, omdat je niet altijd een vol gevoel.

Fenylalanine en gewichtsverlies

Omdat fenylalanine is een eetlustremmer en een stimulerend middel, het helpt om te veel eten te controleren. Het geeft ook een gevoel van volheid; zodat het eten van voedsel dat fenylalanine bevat (melk, eieren en bananen) zal de honger te verminderen. In wezen, fenylalanine consumptie leidt tot de afgifte van cholecystokinine in de darmen, waarbij de hersenen vertelt vol gevoel, zelfs als slechts een kleine hoeveelheid voedsel was geconsumeerd. Voor veel lijners, het beheersen van de eetlust is de sleutel tot succesvol gewichtsverlies. L-fenylalanine en DL-fenylalanine supplementen kunnen ook worden gebruikt om eetlust door het stimuleren van hetzelfde proces.

Fenylalanine suppletie

Om voldoende fenylalanine door voedsel te krijgen, zou je verbruikt te veel calorieën. Als u besluit om supplementen in plaats te nemen, raadpleeg dan eerst een arts om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid te nemen. SmartPublications.com suggereert het nemen van een fenylalanine supplement voor de maaltijd om uw eetlust te beteugelen en maak kleinere porties voldoen. Ook zijn L-fenylalanine en DL-fenylalanine supplementen gebruikt om depressies te verhelpen, te verminderen symptomen van de ziekte van Parkinson en helpen met vitiligo (huidziekte).

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) van fenylalanine is 15 mg per kilo voor een gemiddelde volwassene. Dus een 150-lb. persoon zou 2.250 mg per dag nodig hebben. Fenylalanine RDA ook tyrosine (een aminozuur); het lichaam zet fenylalanine tyrosine. Je genoeg fenylalanine krijgt waarschijnlijk van uw normale dieet om tekort te voorkomen, maar om calorieën te besparen en de eetlust controlerende effect, kunt u aanvullen.

Contra

Het is mogelijk deficiënt zijn aan fenylalanine als u fenylketonurie (PKU), een zeldzame aandoening meestal gediagnosticeerd in de kinderschoenen. Degenen met PKU moeten inname van fenylalanine te beperken en dienen niet te vullen omdat het aminozuur niet kan verwerken. Zwangere vrouwen, moeten mensen met een verhoogde bloeddruk en angst-aanval lijders niet te vullen met fenylalanine. Als u het nemen van een bepaald antidepressivum (MAO-remmers), kan fenylalanine bloeddruk verhogen en moet worden vermeden.