Over E-Stim voor Foot Pain

Over E-Stim voor Foot Pain

Elektronische spierstimulatie (E-Stim) is een techniek die gebruikt wordt door gezondheidswerkers om de spieren te dwingen om samen te trekken. Het idee achter deze techniek is dat de samentrekking en afgifte van de spier de spier oefenen en uiteindelijk leiden tot het ontspannen tot een punt dat het helpen verlichten van de pijn in een bepaald gebied van het lichaam. Pijn voet is een algemene pijn die kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid van dingen en elektronische stimulatie is een gebruikelijke manier fysiotherapeut en artsen gelijk behandelen pijn.

Over Electronic Stimulatie

Elektronische spierstimulatie een therapeutische techniek vaak door artsen en fysiotherapeut, evenals andere in het veld revalidatie. Een elektronische puls wordt gegenereerd door het lichaam, waardoor de spieren samentrekken. De puls wordt via elektroden aangesloten draden geplaatst op het lichaam nabij de spier die wordt beïnvloed. Door de elektroden aan weerszijden van een aangetaste spier, de puls koers door de spier, waardoor een samentrekking. De herhaalde samentrekking en afgifte van de spieren resulteert in aanpassing spier, die zal leiden tot verschillende spiervezels samentrekken op bepaalde tijden afhankelijk van het type vezel ze (snel of langzaam samentrekkende). E-Stim wordt ook gebruikt om te helpen bij de opbouw van het uithoudingsvermogen van de spieren '. De herhaalde contract / release van de spier zal helpen weerstaan ​​vermoeidheid, dus bij gebruik op zijn eigen, zal de spieren in staat om meer training verduren.

Achtergrondinformatie over Foot Pain

Pijn voet komt zeer vaak voor. Er zijn vele soorten van pijn in de voet, waaronder hielspoor, artrose, hamertenen, club tenen, tarsale fractuur, hielspoor, pronatie (en supinatie), ingegroeide teennagels en fasciitis plantaris. Uitlopers van de botten en artritis meestal plaats meer in de gewrichten van de voet, terwijl hamertenen, tarsale fracturen en hielspoor vinden plaats in het bot. Pronatie (platvoet) en supinatie (hoge boog) zijn structurele problemen binnen de voet die kan leiden tot pijn in de tijd van het niet in staat om goed te lopen. Dit kan gemakkelijk worden gecorrigeerd met corrigerende schoenen of steunzolen. Fasciitis plantaris is een aanscherping van de spieren langs de zool van de voet die ervoor zorgen dat de voet te verkrampen en kan soms het lopen pijnlijk.

Hoe E-Stim wordt gebruikt voor het verlichten van Plantaire Fasciitis

Plantaire fasciitis is een ontsteking van de fascia aan de onderkant (plantaris) zijkant van de voet. Dit kan leiden tot pijn in de spieren die hechten aan de fascia ook. Fasciitis plantaris wordt meestal veroorzaakt door overpronatie van de voet tijdens het lopen, zodat overmatig lopen zal de neiging hebben om het probleem te verergeren. In sommige gevallen lopen zonder juiste steunzool leidt tot de plantaire fasciitis, en op zijn beurt kan leiden hielsporen vormen. De hielspoor kan meer pijn in de voet veroorzaken dan de fasciitis alleen.

E-Stim wordt gebruikt om te helpen verlichten van fasciitis plantaris door eerst een medicinale pleister op de zool van de voet, en vervolgens het plaatsen van de elektroden op elk uiteinde van de medicinale pleister en het runnen van een stroom door de voet. De elektrische stroom zorgt ervoor dat de spieren samentrekken en loslaten, die helpt het versterken van de voet en de pijn verlichten. Aanbrengen van de elektroden over de medicinale pleister helpen om het geneesmiddel in het lichaam sneller duwen, omdat E-Stim verhoogt de bloedtoevoer naar het getroffen gebied en daardoor versnelt het metabolisme en het vermogen om geneesmiddelen te absorberen.

Draagbare E-Stim Units

Patiënten met chronische pijn kunnen hun arts vragen om een ​​draagbare E-Stim-eenheid die ze kunnen gebruiken in huis. Hoewel het duur kan zijn, zullen de meeste ziektekostenverzekeringen dekken ten minste een deel van de E-Stim-eenheid, en het kan geld besparen op de lange termijn, omdat de patiënt niet hoeft te reizen naar de arts of fysiotherapeut te nemen om behandeling te krijgen. De E-Stim-eenheden kunnen passen in een zak en worden bevestigd op anyplace, anytime. De patiënt moet worden getraind door de arts of fysiotherapeut over hoe u het apparaat goed te gebruiken en mag het niet gebruiken om een ​​ander deel van haar lichaam of het lichaam van iemand anders te behandelen, behalve voor precies hoe de zorgverlener vertelt haar om het te gebruiken.

De Rebuilder is een relatief nieuwe draagbare E-Stim systeem dat wordt gebruikt om de bloedstroom en spieren versterking bevorderen door het uitvoeren van een stroom door een meer algemene gebied van het lichaam. Dit kan worden gebruikt in de voet gericht, echter, zoals de elektrode gevulde sokken werking een stroom door een voet, het been, langs de andere been, en door de andere voet. De behandeling duurt 30 minuten en wordt gezegd dat bijna alle pijn tijdens de behandeling.

Voordelen van E-Stim van de Voet

Electronic Muscle Stimulatie van de voet gunstig kan zijn. Het helpt om de spieren van de voet, die het plantaire fascia zal uitrekken, waardoor de fasciitis verlichten ontspannen. Het zal ook werken om de spieren van de voet versterken, zodat zij in staat zijn werk verduren qua lopen, stromend of stilstaand is. E-Stim bevordert bloedtoevoer naar de gewonde gebied, waardoor het herstel van de spieren en bevordert de groei en spierontwikkeling.