Over Duromine

Duromine is een gewichtsverlies medicatie die werkt door het onderdrukken van de eetlust. Het is genomen in de vorm van een pil en bevat de werkzame stof phentermine. Het werkzame bestanddeel gecombineerd met een type hars teneinde een versie die traag en werkt om effecten Duromine breiden produceren. Er wordt gesuggereerd dat Duromine naast een regelmatige lichaamsbeweging routine en gezonde voeding worden gebruikt.

Kandidaten

Duromine is een geschikte gewichtsverlies medicatie voor personen die medisch worden geclassificeerd als obesitas of op zijn minst ernstig overgewicht. Mensen met een body mass index (BMI) van meer dan 27 kandidaten zijn, zijn er mensen die zich bezighouden met gewicht-gerelateerde aandoeningen, zoals hoge bloeddruk (hypertensie), diabetes en een hoog cholesterolgehalte.

Functie

Duromine functies door het onderdrukken van de eetlust. Het vermindert het verlangen naar eten omdat de actieve chemische bestanddeel (phentermine) beïnvloedt gebieden van het centrale zenuwstelsel. Fentermine vergelijkbaar met amfetamine (een soort psychostimulantia geneesmiddel), en daardoor soms leidt tot hogere energieniveaus.

Vaak voorkomende bijwerkingen

Er zijn een aantal bijwerkingen die vaak worden geassocieerd met het gebruik van dit gewichtsverlies medicatie. Sommige van deze bijwerkingen zijn hoofdpijn, slapeloosheid, rusteloosheid, gevoel van euforie, vermoeidheid, zwakte, licht in het hoofd voelen, verhoogde bloeddruk, sex drive veranderingen, impotentie, droge mond, dysforie (ongemakkelijke stemming), constipatie, diarree, ademhalingsmoeilijkheden, en zwelling van de enkels.

Inname Duromine

Duromine moet eenmaal daags ingenomen. Aanbevolen wordt Duromine vóór ontbijt binnen twee uur worden genomen. Ook wordt aanbevolen dat Duromine vroeg op de dag worden ingenomen. Dit komt door het feit dat die soms kan leiden tot energieverhogingen en slapeloosheid problemen.

Overdose

Overdosis Duromine kunnen zeer schadelijk en gevaarlijk. Dit is de reden waarom het is van vitaal belang voor mensen om hun artsen te raadplegen op hun juiste dosering hoeveelheid, of het nu 15, 30 of 40 mg. Tekenen van Duromine overdosering omvatten hallucinaties, paniekaanvallen, depressie, extreme uitputting, aritmie (onregelmatige hartslag), desoriëntatie, verwardheid, beven, overgeven, buikpijn, hoge of lage bloeddruk en een hogere ademhaling.