Over Dubbele Diagnose management

Wanneer een persoon lijdt aan een dubbele diagnose de collectieve psychosociale problemen kan overweldigend voelen en lijken moeilijk te behandelen en te beheren. De term dubbele diagnose wordt gebruikt om concurring of co-bestaande chemische misbruik aandoeningen en psychische aandoeningen te beschrijven. Sinds psychiatrische stoornissen en middelenmisbruik problemen sterk kunnen variëren, niemand standaard type van dubbele diagnose bestaat. Het goede nieuws is dat de meeste mensen gediagnosticeerd met een dubbele aandoeningen kan herstellen.

Double Trouble

Een groot aantal problemen zijn mogelijk bij het werken aan een dubbele diagnose te beheren. Soms emotionele stoornissen kan worden verborgen door het gebruik van alcohol of drugs. In andere gevallen kan drugsmisbruik problemen de indruk dat een persoon lijdt aan een psychische stoornis te geven.

Een dubbele diagnose kan ook problemen intensiveren met familieleden en in intieme relaties, en problemen veroorzaken op het werk, op school en met persoonlijke financiën.

Diagnosticeren Twee voorwaarden

In het algemeen problemen met drugs en alcohol ontstaan ​​vaak als gevolg van onderliggende depressie en angst kwesties, persoonlijkheidsstoornissen en soms schizofrenie. In sommige gevallen is de emotionele problemen zijn de eerste of kern van de zaak.

Symptomen van psychische stoornissen kunnen mensen zelfmedicatie met drugs en alcohol ertoe om de effecten van hun toestand althans tijdelijk verminderen. Anderzijds kan stof problemen eerst komt en uiteindelijk leiden tot mentale en emotionele problemen transpireren.

Het behandelen van de voorwaarden Tegelijkertijd

Wanneer onbehandeld, kan chemische afhankelijkheid verergeren psychiatrische symptomen, terwijl het hoofd gezien psychische aandoeningen de kans op een drugs of alcohol terugval kan verhogen.

Om beter te kunnen krijgen, moet iemand met een dubbele diagnose beide aandoeningen te behandelen. Wanneer iemand onder de zorg van dezelfde arts of team gecombineerde behandeling van chemische en psychische problemen wordt verwezen als twee geïntegreerde aandoeningen.

Leven met een dubbele diagnose

De meerderheid van de mensen die last hebben van dubbele aandoeningen kan een succesvol herstel te maken. Ze hebben een grotere kans van slagen als zij ontvangen geïntegreerde dual stoornissen behandeling.

Hoewel recidieven zijn altijd een mogelijkheid, de meeste mensen zijn in staat om weer op hun voeten en ga verder met het herstel. Sommige mensen wonen zelfhulpgroepen zoals de Anonieme Alcoholisten en Dual Recovery Anonieme om te helpen bij de preventie van recidieven en helpen om hun herstel te behouden.