Over Drug Treatment Certification Programs

Over Drug Treatment Certification Programs

Als het aankomt op het kiezen van een carrièrepad, weinig dingen zijn zo lonend als steeds een drugs en alcohol behandeling counselor. Als onderdeel van deze groeiende gebied van de professionals, zal je de mogelijkheid om te helpen die worstelen met een verslaving te krijgen op de weg naar herstel te hebben. Met drugs en alcohol verslavingen in de lift, een diploma behalen van een behandeling met geneesmiddelen certificatieschema mag ook een van de slimste beslissingen die je zou kunnen leveren om te zorgen dat u het invoeren van een carrière keuze die zal duren.

Persoonlijkheid

Het invoeren van een behandeling met geneesmiddelen certificeringsprogramma is niet voor iedereen. Degenen die gedijen in dit soort programma's zijn die houden van mensen en zijn geduldig met hen. Het neemt ook het type persoon die is niet veroordelend. Een kandidaat voor het programma moet ook in staat zijn om de vriendschap van professionaliteit te scheiden, terwijl nog steeds zorgen te maken over de verslaafde. Een belang in de sociologie en psychologie zal je ook helpen gedijen in de drugsverslaving werkveld.

Schoon en Sober

De meeste medicamenteuze behandeling certificeringsprogramma's vereisen dat u schoon en sober van drugs zijn voor ten minste een jaar voor het invoeren van een certificering spoor. Dit is zowel voor uw veiligheid, maar ook de veiligheid van uw toekomstige klanten. Klassen voor medicamenteuze behandeling certificering gaan in groot detail over drugs en hoe ze werken. Voor iemand die net schoon is geworden, kan dit moeilijk zijn als het gesprek en studie van drugs een terugval kunnen uitlokken. Ook, bij het afstuderen, studenten zullen werken met cliënten die op dit moment gebruikt. Een behandeling met geneesmiddelen specialist die zichzelf niet schoon zal niet in staat om volledig te helpen iemand anders die ook worstelen met verslaving. Het werken met deze klanten op een dagelijkse basis zou ook de wereld van de drugs open rug tot aan de herstellende counselor. Als zodanig is het belangrijk dat schone voordat de certificatie programma.

Tijd

De meeste medicamenteuze behandeling certificeringsprogramma's duren twee jaar. Ze zijn te vinden door middel van vele community colleges en een aantal openbare scholen door het hele land. Alle staten hebben ten minste een college dat een behandeling met geneesmiddelen certificatie programma biedt. Op sommige scholen kun je de optie om een ​​aantal van uw lessen online te nemen. Echter, in elke certificering spoor, ongeacht de school, zal u gevraagd worden om op zijn minst enige op de campus klassen.

Klasse Eisen

Behandeling drug certificeringsprogramma's zal u door een verscheidenheid van onderwerpen om ervoor te zorgen dat u in staat om de eisen van uw staat te voldoen voor het worden van een drug en alcohol counselor zijn. Sample klassen die u kunt verwachten te nemen zijn kennismaking met drugs en alcohol, drugsgebruik en misbruik, ethiek in counseling, HIV / AIDS training, gezinsbegeleiding, kleine groep counseling, drug het adviseren methoden en strafrecht klassen. Dit is slechts een kleine greep uit wat er kan in de typische behandeling met geneesmiddelen certificatie programma beschikbaar zijn. Andere klassen kunnen ook in uw regio beschikbaar zijn, en zal variëren afhankelijk van de eisen van uw staat voor certificering uur. Je hebt ook de kans om deel te nemen aan practicum uur. Practicum kunt u direct werken in een drugs en alcohol behandeling programma om hands-on training, alsook de nodige practicum uur ontvangen voor certificering.

NAADAC / ICRC Certificering

Omdat elke staat varieert op zijn vereisten om een ​​drug en alcohol counselor, de beste route om te gaan na het behalen van uw behandeling met geneesmiddelen certificatie programma is om de NAADAC (Nationale Vereniging van Alcoholisme en drugsgebruik Counselors) of ICRC (International Certification en Wederkerigheid Consortium nemen ) onderzoek. Meest elke staat, na verificatie, zal verlenen u een behandeling licentie als je geslaagd bent of één van deze examens. Toch is het nog steeds belangrijk om uw staten eisen te controleren voor het aanvragen van een vergunning. Elk van deze examens testen en verifiëren van uw kennis, zowel over drugs- en alcoholgebruik definities en effecten, evenals begeleiding vaardigheden en ethiek. Links naar elk van deze organisaties is te vinden in de sectie extra middelen van het artikel.