Over Dialyse Technicus Advancement in Florida

Dialyse technici in Florida krijgen hun opleiding van on-the-job ervaring. Ze zijn ook verplicht door de staat Florida aan klassikale training krijgen om een ​​certificaat van goedkeuring te verkrijgen. Als je deze opleiding hebt afgerond en zijn klaar om verdere vooruitgang in de medische wereld, je hebt wel opties.

Introductie

Soms staan ​​we op zoek naar meer in onze carrière. Omdat het een Technicus van de dialyse wordt geleverd met het voordeel van het helpen van anderen. Echter, als je wilt om vooruit te komen in je carrière, zijn er opties die dezelfde resultaten geven, maar op een ander niveau. In Florida, kunt u verhuizen naar een groter ziekenhuis, andere medisch-technologische gebieden, zelfs de verpleging.

Bigger ziekenhuis

Als u momenteel een Technicus van de dialyse werken in een kliniek of een particuliere praktijk, heb je de optie om de overgang naar een grotere medische faciliteit, zoals een ziekenhuis. Vaak kleinere klinieken in Florida richten op een specialiteit. Jouw taak taken zal blijven richten rond het doen van dezelfde procedure herhaald en niet met behulp van de kennis die je opgedaan tijdens de training. Grotere ziekenhuizen in staat het aanbieden van een verscheidenheid van taken in verband met dialyse. De staat Florida geen andere certificeringen, tests of stagiair uur nodig om te verhuizen naar een groter ziekenhuis. Het enige wat je hoeft te doen is het onderzoek van de ziekenhuizen die u geïnteresseerd bent in het werken voor zijn en te informeren over vacatures.

Medische Technologie

In Florida, zijn studenten die een certificaat voor Dialyse Technologie krijgt de mogelijkheid om zich te concentreren op de medische technologie. Als er tijdens deze lessen, vind je dat je geïnteresseerd in de mogelijkheden deze carrière biedt, dan kunt u altijd vooraf in de medische technologie. Dit stelt u in staat om te werken buiten Dialyse Technology en krijg je handen in een verscheidenheid van banen. Als u besluit om te verhuizen naar een carrière in de medische technologie, de staat Florida vereist dat je een Associate's Degree in de medische technologie te verdienen. U kunt zoeken naar scholen die deze opleiding door een bezoek aan het College Surfing website (zie link in Resources).

Verpleging

Als je mee wil doen in de wereld van de geneeskunde zonder een arts te krijgen, kun je altijd beginnen met studies verpleegster worden. In de staat Florida, kunt u een aantal van de klassen die je nam tijdens de studie voor uw Dialyse Technology certificaat gebruiken en toe te passen in de richting van een graad verpleegkunde.

Moving forward

De voordelen die u zult hebben meer dan andere studenten benaderen studies in de verpleging of medische technologie velden is dat je al waardevolle ervaring en opleiding als dialyse technicus. Je begint voor hen in veel opzichten.