Over Diabetische teststrips

Diabetische teststrips een dun kunststof die is ontworpen om te worden ingebracht in een bloedglucosemeter voor het niveau van glucose in het bloed bepaalt. Een kleine steekproef van bloed verkregen uit een vingerprik wordt gedropt op of getrokken in de teststrip, zodat de meter het kan lezen. De resultaten worden weergegeven in seconden op het scherm van de meter.

Identificatie

Diabetische teststrips moet overeenkomen met het type meter of monitor die u gebruikt. Elke fabrikant creëert zijn teststrip voor hun model en het merk van de monitor. Hoewel de kosten van strips is hoog, ofwel de prijs variëren van het ene type naar het andere. De aankoop van een goedkope meter die minder duur strips nodig dan de toonaangevende merken is de beste optie als het gaat om de hoge kosten die de aanschaf van voldoende hoeveelheden van strips om uw glucosespiegel lijdt bewaken.

Functie

23,6 miljoen Amerikanen met diabetes, controle bloedsuikerspiegel deel van een dagschema. Hiermee diabetici controle te behouden op diabetes en bewaken en levensstijl keuzes passen in reactie op glucose niveaus. Teststrips zijn een integraal onderdeel van het systeem van toezicht.

Betekenis

Weten hoe voedsel en lichaamsbeweging invloed heeft op hun glucose-niveau biedt diabetici met de tools die nodig zijn om aanpassingen te maken om een ​​optimale gezondheid te verzekeren. Testen glucosespiegels alvorens te eten of te oefenen en dan opnieuw testen daarna geeft waardevolle informatie over hoe bepaalde voedingsmiddelen of oefening effect glucosespiegels.

Effecten

Koste van de teststrips wordt toegeschreven aan het uitgebreide onderzoek en de productie kosten, niet de werkelijke materiaal gebruikt. Dit vormt een bijzonder punt van zorg voor diabetici, zoals veel ziektekostenverzekeringen dekken niet de kosten van de teststrips en ze moeten worden betaald uit de zak van de consument. Deze kosten per maand kan aanzienlijk zijn, vooral voor iedereen die niet beschikt over een goede beheersing van hun glucosespiegels. Veel kost $ 1,00 per strip of meer, met generieke meters aanbieden strips die een gereduceerde prijs van ongeveer 50 cent per stuk. Een diabetische kan nodig zijn om glucosespiegels te testen 3 of meer keer per dag en kan gemakkelijk gebruik maken van 100 of meer teststrips per maand.

Overwegingen

Goedkopere meters uiteraard bieden een goedkoper alternatief qua teststrip kosten, maar dat kostenverlaging komt een reductie van de functies van de meter. Generic meter kan goed werken om glucose niveaus te testen, maar vaak functies niet zoals een zichtbare historie voor alle tests in de afgelopen 7, 14, of 30 dagen en niet programmeerbaar met informatie over de voorwaarden die voor de test zelf zoals vóór of na een maaltijd, tests na inspanning of al dan niet individuele onder spanning.