Over de Medicare Health Program

De gezondheidszorg is altijd een warm knoopkwestie in een samenleving. Sommige loste het probleem op door de behandeling van de gezondheidszorg als een recht en de toekenning van het aan al haar burgers. Anderen hebben particuliere verzekeringsmaatschappijen opgericht om de zorg voor mensen in nood. De Verenigde Staten heeft momenteel een hybride die particuliere verzekeringsmaatschappijen en de overheid gesteunde plannen gaat. Een grote plan van de regering in de Verenigde Staten is Medicare.

Geschiedenis

De Social Security Act van 1965 aangedrongen op de uitvoering van Medicare. Onder Medicare, begunstigden te bereiken in aanmerking te komen op hun 65e verjaardag. President Johnson ondertekende het wetsvoorstel verplicht Medicare en ingeschreven voormalig president Harry S. Truman als de eerste Medicare begunstigde.

Betekenis

Medicare bedient 43 miljoen begunstigden in de Verenigde Staten en zal naar verwachting uiteindelijk bedienen meer dan 70 miljoen. Het is de grootste aanbieder van diensten in de gezondheidszorg in de Verenigde Staten. Medicare is de manier waarop medische claims worden verwerkt gevormd en hoe zorgverleners worden vergoed voor hun diensten. De UB92 claimformulier, bijvoorbeeld, is gemaakt en onder Medicare geïmplementeerd en vervolgens door particuliere verzekeringsmaatschappijen aangenomen als het officiële formulier op de enter-patiënt demografische informatie, alsook record van geleverde diensten. De pay for performance model is momenteel in zijn ontwerpstadium in Medicare, maar nu al wordt beoordeeld in de hele gezondheidszorg.

Functie

Medicare heeft twee belangrijke componenten die vaak worden bestempeld als een deel A en een deel B. Medicare Part A dekt ziekenhuis verblijven en betreft de regels op grond waarvan verblijf in het ziekenhuis worden behandeld, waaronder de time lapse die moet plaatsvinden tussen het ziekenhuis verblijven voor beide verblijven zijn gedekt. Medicare Part B voor na acute zorg, zoals verpleeghuis, home gezondheid en revalidatie faciliteiten. Het omvat ook de DME of duurzame medische apparatuur. Betaling modellen met beide delen bundelen betalingen voor een bepaalde periode van tijd en op basis van de betalingen op de primaire en secundaire diagnose van de patiënt. Betalingen dienen te worden ondersteund door geluid documentatie van de zorgverzekeraar.

Effecten

Zonder Medicare, miljoenen ouderen hebben geen middelen om de gezondheidszorg te ontvangen. Andere gezondheidszorg modellen zijn gebaseerd op de werkgelegenheid en de mogelijkheid om premies die zijn vaak buiten de middelen van de meeste senioren betalen. Medicare verlengt de levensduur van vele burgers en zorgt voor een hogere kwaliteit van leven voor mensen omgaan met een chronische ziekte.

Voorstanders van Medicare zijn grotendeels opgebouwd uit Democraten. Veel Republikeinse tegenstanders beweren dat de kosten in verband met Medicare is verlamt de belastinggrondslag van de werkende bevolking. Ze bieden ook anekdotische gevallen waar de zorg onder Medicare ondermaats is en dat de concurrentie van particuliere zorgverzekeraars zorgen voor een hoger niveau van dienstverlening

Theorieën / Speculatie

Kosten van de gezondheidszorg zijn verantwoordelijk voor een buitensporige aantal faillissementen leidt vele wetgevers tot de conclusie dat het veranderen van de gezondheidszorg zal ook de economische situatie voor veel burgers van de VS te veranderen. Een optie wordt aangeboden is de uitbreiding van Medicare voor alle burgers in het kader van een enkele betaler optie. Deze optie wordt tegengegaan met vele andere plannen zoals hokken alsook publieke en private opties die ook een Medicare uitbreiding zal omvatten.