Over Community Health Education Programs

Over Community Health Education Programs

Communautaire programma gezondheidsvoorlichting zijn ideaal voor personen die meer willen weten over de gezondheid en het veranderen van hun gezondheid gerelateerde gedrag. Deze klassen te onderwijzen over een verscheidenheid van onderwerpen uit het gewichtsverlies aan het verbeteren van familierelaties. Ze creëren een gevoel van gemeenschap en bieden een persoonlijke steungroep. Op zoek gaan naar organisaties in uw omgeving te bepalen welke soorten klassen die zij aanbieden en hoe je betrokken om uw gezondheid en welzijn te verbeteren kan krijgen.

Functie

Communautaire programma gezondheidsvoorlichting zijn bedoeld om kennis aan het grote publiek te voorzien in een poging om gedragsverandering te stimuleren. Deze programma's hebben een doel van het vergroten van het bewustzijn en de verbetering van de gezondheid. Bijvoorbeeld programma's om met roken te verminderen en deze te verhogen voeding en beweging worden beschouwd community health onderwijsprogramma's. Hoewel deze programma's werken om de incidentie van de ziekte op de lange termijn binnen een gemeenschap te verlagen; ze zijn ook van invloed zijn deze tarieven op nationaal niveau. Een secundaire uitkomst omvat steun van de gemeenschap door middel van bijeenkomsten voor deze programma's en de groepen die zij ontwikkelen.

Soorten

Deze types van gezondheidsvoorlichting programma's bestrijken een veelheid van onderwerpen en zich richten op zowel de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Gemeenschap beweegprogramma's, zoals in vorm uit Indiana, moedigen de deelnemers om hun dagelijkse oefening te volgen om prijzen te verdienen. Sommige bieden ook workshops en lessen die te leren over aanverwante onderwerpen. Ook in vele gemeenschappen bieden gewichtsverlies wedstrijden onder bewoners die populaire reality tv-shows met hetzelfde thema na te bootsen. Stoppen met roken is een veel voorkomende vorm van community health programma dat werkt om de tarieven van het roken te verminderen, waardoor de tarieven van de gerelateerde ziekten zoals longkanker verminderen. Programma's zoals onderhouden van uw Brain® uit Association werk van de ziekte van Alzheimer om de incidentie van specifieke ziekten te verminderen. Relatie workshops en ouderschap klassen bevorderen van de ontwikkeling van de nodige vaardigheden en mentale welzijn.

Functies

De programma's worden vaak aangeboden door de lokale afdelingen van de gehele staat of nationale organisaties zoals de GGD of de coöperatie extensie provincie kantoor. Deze programma's zijn ook te vinden op lokaal ziekenhuizen of buurthuizen. Organisaties zoals de American Diabetes Association en de Alzheimer's Association bieden ook community's. Gezondheidsvoorlichting lessen richten zich op specifieke bevolkingsgroepen binnen de gemeenschap, met inbegrip van volwassenen, ouderen, ouders, jongeren of een combinatie van één of meer groepen. Programma's bieden meestal een zitting van de workshops van enkele weken en omvatten klassen die deelnemers kunnen bijwonen die bedoeld zijn om te onderwijzen. Samen met deze kunnen er onderdelen buiten de instelling klasse, zoals het volgen van de voedselinname en oefening met gewicht-verlies programma. Deze klassen kunnen uitmonden in een test of examen van de opgedane kennis. Deelnemers zelf en de instructeurs evalueren vaak. Deze programma's kunnen variëren van enkele uren tot enkele weken follow hele jaar.

Preventie / Oplossing

Communautaire programma gezondheidsvoorlichting zijn een belangrijk onderdeel in het terugdringen van de ziekte en de verbetering van de gezondheid op nationaal niveau. Programma's die binnen een gemeenschap een grassroots aanpak voor het oplossen gezondheidsproblemen. De lessen worden aangeboden door gerespecteerde personen binnen de gemeenschap, en als het gaat om programma's voor gedragsverandering, zijn mensen verantwoordelijk gehouden door collega's dat ze elke dag zien in hun eigen omgeving. Door het aanbieden van deze programma's in de buurt met eenvoudige stappen en steun voor verandering, ze bieden een haalbare methode voor het positief beïnvloeden van de gezondheid van gedragingen die leiden tot een algehele welzijn.

Expert Insight

Communautaire programma gezondheidsvoorlichting zijn de belangrijkste manier waarop het ministerie van Volksgezondheid, coöperatieve extensie, ziekenhuizen, buurthuizen en nationale gezondheidszorg organisaties maken gebruik van op onderzoek gebaseerde informatie op te voeden en verbeteren van de gezondheid van de bevolking. Door deel te nemen in dit soort programma, kunt u er zeker van zijn dat u het leren van de meest actuele, accurate en betrouwbare informatie. Bij het nemen deel aan een programma, wees niet bang om te vragen hoe het ontstaan ​​is, welke informatie of onderzoek het gebaseerd is op en het al dan niet succesvolle resultaten zijn behaald in het verleden met behulp van het programma.