Over Colon Cleansing Procedures

Over Colon Cleansing Procedures

Onze darmen spelen een belangrijke rol in onze algemene gezondheid en welzijn. Naast uitscheiden schadelijke toxinen in de vorm van ontlasting, de dikke darm is verantwoordelijk voor het absorberen essentiële mineralen, voedingsstoffen en water die ons lichaam nodig. Indien een colon verstopt toxines, is niet goed absorberen deze voedingsstoffen, waardoor verschillende gezondheidsproblemen die variëren van constipatie colonkanker. Terwijl artsen zijn snel om medicatie voor te schrijven of suggereren een operatie, is er een alternatief: de natuurlijke colon-cleansing procedures.

Geschiedenis

De vroegste documentatie van dubbele punt zuivering dateert van 1500 voor Christus, en is bijgeschreven op de Egyptenaren. Een medisch document genaamd "Eber Papyrus" meldde het eerste gebruik van klysma's als een behandeling. De Egyptenaren gebruikten holle riet van de rivier om water te stromen in het rectum veroorzaken. In het begin van Amerika, werd aangenomen dat klysma's een ingewikkelde rol in het behoud van de gezondheid en het afweren van ziekten. In de vroege jaren 1900, Dr John H. Kellogg begon met behulp van colon therapie op haar patiënten met gastro-intestinale ziekten lijden. In 1917 meldde hij dat van de 40.000 patiënten die hij had deze behandeling op, maar 20 was vereist chirurgie gebruikt. Het gebruik van darmspoeling was gebruikelijk in ziekenhuizen en klinieken in de jaren 1920 en '30. Maar het is pas in de 10 tien jaar dat de alternatieve geneesmiddelen en behandelingen gebruikt om de dikke darm en maag-darmaandoeningen te behandelen hebben wederom geworden een rage geweest.

Significantie

Colon-cleansing procedures zijn bijna essentieel voor een optimale gezondheid van de dikke darm. Of je eet een dieet compleet met de aanbevolen hoeveelheden vezels, fruit en groenten, of kiezen voor de niet-zo-gezonde alternatief van verwerkte voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet, niet u bent vrijgesteld van de effecten van milieu-toxines. Zij worden geabsorbeerd in de huid en een thuis in de weefsels van ons lichaam uiteindelijk opbouwen in de dikke darm. Volgens een rapport gepubliceerd in 1912 door de Royal Society of Medicine, deze toxiciteit is de onderliggende oorzaak van veel gezondheidsproblemen, waaronder constipatie, huidproblemen, slaapstoornissen en diverse vormen van kanker van de borst-, blaas-en darmkanker. Een manier om de toxiciteit in onze darmen bestrijden is een dubbele punt schoonmaken voeren. Er zijn vele soorten van procedures beschikbaar, die allemaal gunstig.

Functie

Colon-cleansing procedures worden gebruikt op verschillende manieren en met verschillende medicijnen, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel: het bevrijden van de dikke darm van de toxiciteit en de terugkeer naar een normale toestand van de functie. Sommige reinigen alleen het onderste gedeelte van het de darm (zogenaamde sigmoid), terwijl andere zowel de sigmoid en colon reinigt. Zij worden vaak aangeduid als interne bad, voorzichtig helpen de colon de opbouw van fecale materie en toxine door het gebruik van water, mineralen en kruiden. Sommige dubbele punt zuivering procedures zijn alleen veilig voor de korte termijn, terwijl anderen zijn veilig genoeg voor gebruik op lange termijn.

Soorten

Er zijn drie hoofdtypen van colon-cleansing procedures om uit te kiezen. De eerste is het gebruik van een klysma, een zak gevuld met een mengsel van water en medicijnen. Aan het uiteinde is een nozzle die zacht wordt ingebracht in het rectum. De buidel wordt vervolgens geperst, los het water in de onderste darm, wordt gevraagd de afgifte van ontlasting die te hard en groot uitscheiden geworden. Sommige mensen kiezen voor colon hydrotherapie of irrigatie, die het gebruik van een hydrotherapie machine gaat. Tijdens dit proces een therapeut voegt een speculum in het rectum van de patiënt. Hij werkt vervolgens het speculum rond de dikke darm, het vrijgeven-temperatuur geregeld water door een buis en afvoeren van het afval van een ander. Hoewel beide van deze procedures zijn invasief, is men niet, en dat is het gebruik van kruiden-supplementen. Deze supplementen zijn er in beide pil of poedervorm; wanneer de dagelijkse genomen in bepaalde hoeveelheden, zullen de kruiden natuurlijk handelen om de ontlasting te verzachten en reinigen van de dikke darm.

Time Frame

Klysma's zijn een goede optie voor de korte termijn, maar kan uiteindelijk leiden tot afhankelijkheid. Als ze worden gebruikt voor een langere tijd te helpen verlichten constipatie, zal de colon uiteindelijk zich daarop normaal functioneren. Ze moeten alleen periodiek worden gebruikt, in gevallen van extreme constipatie of fecale impactie. Colonic hydrotherapie begint met een totaal van vijf tot 12 sessies van 30 minuten, waarbij de eerste twee als voltooid dicht bij elkaar mogelijk. Zodra al uw eerste sessies zijn voltooid, is het raadzaam dat u terugkomt op een maandelijkse basis om de effectiviteit te verzekeren. Herbal dikke darm reinigt zijn een keer of twee keer per dag verbruikt, en moet worden gebruikt voor een periode van 30 dagen. Zodra de eerste maand is afgerond, kunt u een dubbele punt schoonmaken met deze producten om de 2 tot 3 maanden uit te voeren.

Voordelen

Colon-cleansing procedures hebben veel voordelen voor de gezondheid. Hoewel het gewichtsverlies is niet hun belangrijkste doel, veel mensen hebben maar liefst 15 pond verloren. na het voltooien van een dubbele punt schoonmaken. Dit komt omdat hun dikke darm zelf net ontdoen van opgehoopte fecale materie, en is nu in staat om de vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft om hun stofwisseling te verhogen absorberen. Sommige ouderen hebben gemeld verlichting van gewrichtspijn en pijn, terwijl nog anderen zeggen dat hun teint heeft opgehelderd. Dit alles gebeurt omdat de giftige stoffen die ooit werden opgenomen in hun huid en weefsels zijn nu verwijderd.

Waarschuwing

Er zijn altijd een aantal risico's in verband met enige vorm van medische behandeling, of recept of alternatief zijn. Bij het kiezen van een kruidensupplement, wees voorzichtig en lees de ingrediënten. Natuurlijke kruiden zoals senna, moet cascara sagrada en psyllium worden vermeden, aangezien zij een groot risico voor de gezondheid vormen. Voor invasieve colon-cleansing procedures, zoals klysma's en colon hydrotherapie, kunnen de buizen infectie of een scheuring van de darmwand als ze niet correct zijn geplaatst veroorzaken. Klysma's worden niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, omdat de procedure schadelijk voor de baby kan zijn. Tot slot kunnen alle dikke darm reinigt gezonde bacteriën te verwijderen, samen met de giftige stoffen, en langdurig gebruik kan leiden tot uitdroging.