Over Cognitieve Oefeningen na een beroerte

Terwijl het herwinnen van 100 procent van uw voormalige geestelijke en lichamelijke functies is vaak onmogelijk, zelfs na een traumatische gebeurtenis zoals een beroerte, kan regelmatige prestaties van cognitieve oefeningen helpen ervoor zorgen dat je hersenen en de motorische controle vaardigheden regenereren om het beste dat ze in staat zijn. Hoewel beroerte therapie vroeger beperkt tot alleen uitvoeren van fysieke taken, is de opname van mentale boren effectief gebleken bij het maximaliseren patiënt prognose bewezen.

Stroke

Een beroerte treedt op wanneer de bloedtoevoer naar de hersenen wordt afgesneden, effectieve verstikkende uw neurologisch centrum. Beroertes sterk variëren in ernst, variërend van levensbedreigende zo mild dat het individu zich niet bewust is dat er iets mis is. Dit zuurstoftekort kan optreden wanneer een bloedstolsel vormen voorkomen bloed leveren zuurstof naar de hersenen, of het kan optreden wanneer een bloedvat barst, waardoor bloed lekken in de hersenen.

Algemeen Behandeling

De snelheid waarmee de behandeling wordt ontvangen na de eerste beroerte is bepalend voor de totale effectiviteit. Terwijl kortdurende behandeling bestaat uit het omkeren Indien de katalysator voor de slag ontvangen, langdurige behandeling is een combinatie van fysische, spraak en mentale therapieën, inclusief de praktijk van cognitieve oefeningen, zodat de patiënt zoveel functionaliteit als herwinnen mogelijk.

Cognitieve oefeningen

Cognitieve oefeningen na een beroerte betrekken elk type mentale visualisatie van motorische vaardigheden ontwikkeld om de uitvoering daarvan te verbeteren. Volgens Dr Stephen J. Pagina, een arts aan de Universiteit van Cincinnati Academisch Medisch Centrum, het beoefenen van taken mentaal kan helpen om de capaciteit van het lichaam om deze taken optimaal uit te voeren reactiveren. Volgens een studie uitgevoerd door Dr Pagina gepubliceerd in de uitgave van april 2007 van het medische tijdschrift 'Stroke', waarin mentale oefeningen samen met de traditionele fysiotherapie geproduceerd superieure resultaten tot slechts presterende fysiotherapie alleen.

Het uitvoeren van cognitieve oefeningen

Het uitvoeren van cognitieve oefeningen is niets meer dan het doordenken en visualiseren van een gewenste uitkomst. Atleten zijn met behulp van de techniek van visualisatie voor de komende jaren aspecten van hun spel te verbeteren, dus het moet niet een enorme verrassing dat dezelfde technieken zijn even effectief in het herstel van mensen met een gestoorde motorische controle.

Overwegingen

De geest is de sleutel tot het activeren (of reactiveren) van het centrale zenuwstelsel, zodat het combineren van dit soort visualisaties met traditionele beroerte therapie moet effectiever dan gewoon in dienst fysiotherapie alleen bewijzen. Als u van plan bent over het opnemen van cognitieve training om jezelf te revalideren na een beroerte, begrijpen dat je cognitieve oefeningen kunt uitvoeren overal op elk gewenst moment, maar een rustige omgeving helpt je om de focus te behouden. Sluit gewoon je ogen en stel je feilloos uitvoeren van de gewenste activiteit. Herhaal dit zo vaak en zo vaak als u wenst.