Over chronische hoofdpijn

Chronische hoofdpijn kan worden slopende en lange termijn patiënten. Terwijl de meeste hoofdpijn veroorzaakt door behandelbare aandoeningen kunnen sommige chronische hoofdpijn een symptoom van een ernstige aandoening.

Migraine

Migraine wordt veroorzaakt door een overmaat van de bloedstroom naar de hersenen. Ze kunnen worden veroorzaakt door vele dingen zoals, felle lichten, gebrek aan slaap, voedselallergieën en nog veel meer. Behandeling van migraine omvat meestal pijnstillers (inclusief recept medicatie), tot in een rustige en donkere plaats en een koele washandje over het voorhoofd.

Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn veroorzaakt door aanspannen van spieren in de nek en kaak als gevolg van stress. Ontspanningstechnieken, spierverslappers en pijnstillers zijn vaak effectief bij de behandeling van spanningshoofdpijn.

TMJ Hoofdpijn

Het TMJ spier is gelegen in de buurt van uw oor op de kruising van de bovenste en onderste kaakbeen. De spanning in het kaakgewricht spier kan leiden tot tandenknarsen, spierspanning en kaak ontwrichting, die chronische hoofdpijn veroorzaken. Een tandarts of TMJ specialist moet worden geraadpleegd voor TMJ hoofdpijn.

Blood Sugar Hoofdpijn

Bloedsuiker hoofdpijn kan optreden wanneer het te lang van een tijd tussen de maaltijden is geweest, waardoor een lage bloedsuikerspiegel, of wanneer je eet een high-suiker dieet, waardoor een hoge bloedsuikerspiegel. Frequente bloedsuikerspiegel hoofdpijn kan een bloedonderzoek nodig om te controleren op diabetes of hypoglycemie.

Sleep Hoofdpijn

Niet genoeg slaap kan leiden tot spanningshoofdpijn en migraine. De beste remedie tegen de slaap hoofdpijn is een goede nachtrust's krijgen zo spoedig mogelijk.

Uitdroging Hoofdpijn

Een hoofdpijn kan worden veroorzaakt door uitdroging; veel mensen zijn chronisch uitgedroogd. Het drinken van minstens acht glazen water per dag en het vermijden van suikerhoudende vloeistoffen zoals soda zal helpen voorkomen uitdroging hoofdpijn.