Over Certificering voor Reiki afstandsonderwijs

Reiki is een vorm van helende energie die is geoefend voor eeuwen. Dr. Mikao Usui in Japan herontdekt reiki in de late 19e eeuw en opnieuw aan de wereld. Sindsdien hebben zijn leerlingen en volgelingen reiki georganiseerd in een systeem van leren en oefenen voor genezing en persoonlijke groei. De groeiende behoefte aan vermindering van stress, ontspanning, healing en balans hebben bijgedragen aan de verspreiding en de evolutie van reiki. Technologie maakt iemands toegang tot Reiki over de hele wereld.

Significantie

Ziekten en aandoeningen het gevolg zijn van een verstoring van de energie. Een onbalans is een initiatief van de geest, die de verschillende niveaus van een persoon doordringt - intellect, spiritualiteit en emoties - voordat het afdaalt naar het fysieke niveau. Woede, depressie, twijfels en angsten kunnen manifesteren als verschillende kwalen. De reiki-energie maakt een persoon om inzicht te krijgen in patronen die onbalans veroorzaken, terwijl het ondersteunt een herstel van de gezondheid. De reiki-energie bron is van buiten het lichaam, van het universum, en wordt geleid door het lichaam om het evenwicht te herstellen. Persoonlijke magnetische energie wordt niet uitgeput tijdens energiewerk.

Niveaus

Reiki wordt onderwezen in verschillende niveaus, vergelijkbaar met martial arts, zodat de beoefenaar winst in kracht en het vermogen. Scholen van reiki in overvloed, met inbegrip van Huna, Jorei, Kundalini, Karuna en het traditionele Usui-methode. Reiki-energie is overal hetzelfde; terwijl scholen leren de verschillende methoden en technieken, uiteindelijk de beoefenaar loopt de reiki-energie. Ten minste drie niveaus van reiki wordt geleerd: niveau 1 voor self-healing; niveau 2 voor uitbreiding buiten zichzelf; niveau 3 en Reiki Master voor gevorderde beoefenaars en leraren, die afzonderlijk kunnen worden onderwezen of gecombineerd. De filosofie achter het niveau is van het bouwen van een stichting: in staat zijn om jezelf te helen, om anderen te helpen.

Afstand Healing

Reiki 2 (of Reiki 2) gaat dieper in op de basis van healing technieken hand stages leren van anderen en het verzenden van de energie om objecten of aan anderen buiten uw directe ruimte. Reiki 2 is voorzien van een initiatie tot het gebruik van heilige symbolen als instrumenten om de energie te vergemakkelijken. Een van de symbolen is voor toegang op afstand: het symbool creëert een energetische verbinding aan een andere persoon om Reiki energie te ontvangen. Een object kan worden toegediend met reiki-energie voor voortgezet voordelen.

Online Cursussen

Reiki is traditioneel onderwezen in persoon door een Reiki Master. De praktijk en de energie van reiki wordt ook verspreid via het internet in online cursussen en video. Internet en video-media kanalen voor informatie en helende energie. De cursussen zijn onderverdeeld in niveaus van de zelfstudie. Theorieën en demonstraties worden opgenomen in het studiemateriaal. Reiki afstemmingen dat een kanaal van energie creëren en de capaciteit van de vakman kan op afstand worden uitgevoerd, zoals genezing afstand.

Certificering

Reiki-certificering is uitgegeven door een Reiki Master voor elk niveau. Certificering is een formeel proces van herkenning, zoals geavanceerde materialen zijn alleen beschikbaar voor gecertificeerde Reiki Masters, en een aantal persoonlijke services bedrijven vereisen authenticatie van de opleiding. Online aanbieders kan certificering voor het voltooien van de cursus, maar ze kunnen niet instaan ​​voor het niveau van de ervaring van een beoefenaar.