Over CDPHP Healthy New York

Over CDPHP Healthy New York

Hoofdstad District Physicians 'Health Plan (CDPHP) is één van de vele New York state verzekeraars die participeert in het aanbieden van medische verzekering voor laag- en matig inkomen personen, kleine bedrijven en gezinnen, door middel van het Healthy New York programma.

Het Bedrijf

CDPHP is een Albany, New York, op basis van een particuliere verzekering bedrijf, opgericht in 1984. De arts netwerk omvat 5.000 artsen en 3000 mid-level beoefenaars van wie om diensten te kiezen.

Het Plan

Gezonde New York is een staat gesponsorde ziektekostenverzekering plan voor lage inkomens inwoners van de staat. De dekking omvat drug opties, hospitalisatie, doktersbezoeken, kraamzorg, gezondheid screening, diagnostiek en hulpdiensten.

De tarieven

Tarieven voor Gezonde New York variëren tussen de aanbieders. Met ingang van 2010, de tarieven door CDPHP ingesteld, afhankelijk van de vier klassen van verzekerden, het gebied van ingezetenschap en de gekozen met de beleidsopties.

CVS Card

De CVS ExtraCare Card wordt aangeboden aan de deelnemers van dit plan. De kaart biedt een korting van 20 procent op CVS Caremark winkels voor items zoals allergie en verkoudheid; baby, oog en oor zorg; thuisdiagnostica en eerste hulp.

Dekkingsgebied

CDPHP biedt het plan Healthy New York in 24 provincies. Deze provincies zijn onderverdeeld in vier geografische dekking gebieden, die Capital, Midden- en Noord, Oost Hudson Valley en West Hudson Valley zijn.