Over Candida Reinigt

Over Candida Reinigt

Candida is gist verdwijnt leeft in de urogenitale en maag-darmkanaal. Indien deze gist groeit onbeheerst een candida reinigen kan helpen om hinderlijke symptomen veroorzaakt door de overmatige groei van candida elimineren. Candida reinigt zijn online of over de toonbank verkocht op een lokale apotheek, supermarkt of natuurvoedingswinkel. Veel over-the-counter reinigt zijn ontworpen om zich te ontdoen van candida door het combineren kruiden en andere natuurlijke bestanddelen. Elke reinigen is verschillend, afhankelijk van het bedrijf dat het gefabriceerd, dus zorg ervoor dat u de aanwijzingen te volgen op de doos. Veel candida reinigt betekenen dat kruiden capsules 1-3 keer per dag. Het reinigen zal de gist spoelen van het lichaam via de spijsvertering, die zal leiden tot een persoon naar het toilet te bezoeken vaak.

Bij candidiasis gist uit balans in het lichaam, kan een persoon die lijdt aan gezondheidsproblemen, zoals gist infecties, slecht geheugen, eczeem, spijsverteringsproblemen, opgeblazen gevoel, gas of spruw, onder andere dingen. Antibiotica doden goede en slechte bacteriën in het lichaam. Dit kan leiden tot candida gist groeien snel uit de hand. Er zijn ook bepaalde leefstijlfactoren die een omgeving in het lichaam die het gemakkelijker maken voor de candida bacteriën om te groeien uit de hand maakt creëren. Bijvoorbeeld, diëten hoog in suiker, zetmeel en andere bewerkte voedingsmiddelen maken het lichaam zuurder. Een candida reinigen is een manier om het lichaam van deze bacteriën overgroei ontdoen.

Voordelen

Een candida reinigen kan helpen om het lichaam te verjongen. Het herstellen van de balans van goede bacteriën bevordert een gezonde spijsvertering, een gezonde huid, goede visie en een sterker immuunsysteem. Het doel van een candida reinigen is om het lichaam te helpen bij het wegwerken van overtollige candidiasis gist.

Overwegingen

Er zijn veel dingen te overwegen voordat u een candida reinigen. Je zou kunnen overwegen het starten van het reinigen op een weekend, want je zal vaak een bezoek aan de badkamer. Je weet nooit hoe je lichaam zal reageren. , Kunt u misselijk, moe en traag voelen wanneer u voor het eerst omdat je lichaam zich zuiveren van giftige stoffen in aanvulling op de overtollige gist. Neem extra vitamines en voldoende te rusten. Drink 8 tot 10 glazen zuiver water per dag en eet de hele voedsel.

Waarschuwing

Als u lijdt aan een problemen met de spijsvertering, zoals het prikkelbare darm syndroom of de ziekte van Crohn, moet u een arts te raadplegen voordat u begint met een reiniging. Het kan nodig zijn voor u om een ​​candida reinigen doen onder de zorg van een natuurgeneeskundig arts. Deze arts kan aanbevelen het reinigen langzamer en het rapporteren van resultaten. Die mensen die spijsverteringsstoornissen moeten extra voorzorgsmaatregelen te nemen, omdat reiniging kunnen veroorzaken hun symptomen te verergeren.

Time Frame

Een candida reinigen duurt gewoonlijk 30 tot 90 dagen, afhankelijk van het niveau van reiniging nodig. Periodieke reiniging elk jaar of twee kan nodig zijn voor sommige mensen.

Expert Insight

Dr Linda Pagina, auteur van "detoxificatie", zegt een heleboel voedingsmiddelen met een hoog beta-caroteen zoals wortelen en zeegroenten te eten. Zij beveelt ook aan het eten van fruit alleen in plaats van ze te combineren met andere voedingsmiddelen. Beperk zuurvormende voedingsmiddelen zoals rundvlees, gevogelte, fastfood en bewerkte voedingsmiddelen. Dr Pagina adviseert haar patiënten om kleine maaltijden meerdere keren per dag te eten tijdens een candida reinigen.