Over Anti-angst-medicatie

Over Anti-angst-medicatie

Angststoornissen komen in één op de zes volwassenen in de Verenigde Staten. Medicatie, hospitalisatie en begeleiding kosten in totaal uit op een geschatte $ 22840000000 dollar per jaar. Vandaag de veeleisende levensstijl hebben een tol op ons vermogen om te gaan met verandering en stress genomen. Het gebruik van anti-angst medicatie is één van vele behandelmethoden gebruikt om de symptomen van deze stoornissen te verminderen.

Identificatie

Anti-angst medicatie of anxiolytica, worden gebruikt om de symptomen en gedrag veroorzaakt door angststoornissen. Anti-depressiva worden ook gebruikt bij de behandeling, depressie soms gepaard deze aandoeningen. Medicijnen die worden gebruikt zijn onder andere benzodiaepines, bètablokkers, tricyclische antidepressiva, MAO-remmers (MAO-remmers), en serotonine-heropnameremmers (SSRI's). Elke categorie geneesmiddel beïnvloedt een ander deel van de hersenen chemie en worden toegediend overeenkomstig het type angststoornis te behandelen. Als individuele lichaam chemie verschillen, het is niet ongewoon voor de arts om een ​​trial-and-error aanpak proberen voordat het vinden van een medicijn dat werken met chemie van het lichaam van een patiënt.

Functie

Angststoornissen kan optreden als gevolg van iemands omgeving, psychologische samenstelling, genetica of lichaam chemie. Gevoelens van vrees, onzekerheid en angst zijn kenmerkend voor deze aandoeningen. De angst reactie op een prikkel wordt ervaren als een grotere bedreiging dan het werkelijk is. Deze reactie is onvrijwillig, en overweldigend. De meerderheid van de mensen die lijden aan deze aandoening hebben een hoge gevoeligheid voor stress. Hierdoor omgevingsstimuli leven beïnvloedt intenser dan iemand met een lagere gevoeligheid. Chemische onevenwichtigheden in de hersenen van de oorzaken van de symptomen ervaren met angststoornissen. Een persoon denkprocessen bijdragen aan het proces ook. Dit verklaart waarom een ​​gecombineerde behandeling benaderingen, met behulp van medicatie en cognitieve gedragstherapie, zijn zo effectief.

Soorten

Angststoornissen variëren afhankelijk van de ernst en duur en worden ingedeeld naar de symptomen die ze veroorzaken. Mensen met een gegeneraliseerde angststoornis vertonen milde symptomen die lopende zijn. Degenen met paniekstoornissen ervaren afleveringen van matige tot ernstige bezorgdheid. De symptomen van fobie aandoeningen optreden wanneer een bepaalde stimulus aanwezig is. Degenen met een obsessief-compulsieve stoornis ervaring meer ernstige symptomen die drastisch hun gedrag en levensstijl te bewerkstelligen. Post-traumatische stress-stoornis een dieper liggende angst waar het geheugen van traumatische ervaringen bij aan symptomen en gedrag van een persoon. Separatieangst gebeurt het vaakst bij kinderen die angst ervaren bij het scheiden van een ouderlijke figuur.

Waarschuwing

Benzodiazepinen, hoewel effectief, verslavend kan zijn en leiden tot een persoon om afhankelijk van de drug geworden. Waarbij ze voor langere tijd zal het lichaam een ​​tolerantie bouwen, waardoor de noodzaak van een hogere dosis nodig om hetzelfde effect te krijgen. Intrekking reacties zoals hoofdpijn, slapeloosheid, verlies van eetlust en angst zijn mogelijk zodra een persoon stopt met het nemen van hen. Om deze verschijnselen te voorkomen, moet het geneesmiddel worden afgebouwd, zodat het lichaam kan aanpassen aan lagere niveaus van het geneesmiddel in het systeem. Vanwege hun verslavende eigenschappen, artsen meestal voorschrijven benzodiazepinen voor kortstondig gebruik.

Overwegingen

Terwijl anti-angst medicatie een effectieve behandeling van angststoornis, er alternatieve behandelingsmethoden beschikbaar. Aromatherapie is gebruikt als een behandelmethode gezondheidsproblemen die ontstaan ​​als gevolg van chronische angst te verlichten. Plantaardige oliën, bereid volgens specifieke formules, maak een aroma-effect dat wordt gebruikt om de symptomen veroorzaakt door angst te verminderen. Acupunctuur is een andere vorm van behandeling die werkt met energiestroom van het lichaam of 'Qi. " Door het masseren van drukpunten op het lichaam, worden negatieve energieën vrijkomen, en het lichaam de natuurlijke balans wordt hersteld. Gevoelens van angst en stress wordt gezegd dat ze worden "vrijgegeven" als negatieve energie.