Over Air Ambulance Verpleegkundigen

Air ambulance verpleegkundigen zijn van cruciaal belang voor het voortbestaan ​​van de slachtoffers en personen met een bekende ziekte of aandoening ongeval. Ze moeten tegelijkertijd functioneren als een noodsituatie, kritisch, en intensive care verpleegkundige. Ze moeten goed getraind, opgeleid en ervaren om de behoeften van hun patiënten die sterk verschillen in de aard en omvang van de zorg nodig te ontmoeten.

Soorten

Air ambulance verpleegkundigen kunnen werken in het leger of ze kunnen worden burgers. Degenen die werken in het leger kan doen als actieve dienst officieren of als reservisten. Deze vaardigheden zijn voordelig in dat ze over te dragen naar de civiele arena. Sommige civiele air ambulance verpleegkundigen vliegen met patiënten met een bekende medische aandoeningen. Anderen reageren op noodsituaties of rampen, zoals de plaats van een auto-ongeluk of een daad van de natuur, zoals een tornado, aardbeving of overstroming. Air ambulance verpleegkundigen in dienst zijn van ziekenhuizen of bedrijven die nood- en ramp reactie bemanningen in dienst.

Waarschuwing

Iedereen die overweegt een carrière als een vlucht verpleegkundige op een air ambulance hadden moeten weten dat het tijd om deze positie veilig kan nemen als gevolg van een lage omloopsnelheid. De baan kan spannend en het vervullen door middel van het helpen van anderen, maar het is ook een veeleisende, hectische en stressvolle baan. Elke kandidaat voor deze positie moet de potentiële fysieke, mentale en emotionele gevolgen van een baan in de spoedeisende geneeskunde te overwegen alvorens de baan.

Overwegingen

De opleidingseisen zijn voorzien van een bachelor in de verpleegkunde, maar variëren sterk, afhankelijk van wie de lucht ambulance verpleegkundige is in dienst van. Een ding dat nodig is in alle gevallen is enige eerdere ervaring en opleiding in de spoedeisende geneeskunde en / of intensive care.

Functie

Sommige taken die een vlucht ambulanceverpleegkundige kunnen uitvoeren zijn:

Gaan naar sites van natuurrampen en diverse soorten ongevallen.
Toedienen van dringende medische hulp op weg naar een medische faciliteit.
Vorming of opleiding anderen in reactie ramp en de voorbereiding op noodsituaties.
Up-to-date met permanente educatie op de hoogte blijven van de nieuwste en meest effectieve medische procedures en behandelingen.

Voordelen

De voordelen van een air ambulance verpleegkundige onder meer de tevredenheid van het spelen een belangrijke rol in wat er gebeurt met de slachtoffers van de ergste ongevallen en rampen die zich voordoen. Er is een voldoening te weten dat het leven van een vreemdeling werd gered vanwege de zorg die zij in een air ambulance ontvangen. Voor degene die liever niet zou hebben een alledaagse of voorspelbare baan, zijnde een air ambulance verpleegkundige zou een opwinding voor hen die alleen kan worden ervaren door de spoedeisende geneeskunde te brengen. Deze interne voordelen kunnen talrijk en aanzienlijk zijn, maar zo kan het loon en de vraag die wordt geleverd met een carrière in de verpleging. In 2008 was de mediane salaris voor een air ambulance verpleegkundige was bijna $ 65.000.