Over Aflac Invaliditeitsverzekering Voordelen

Over Aflac Invaliditeitsverzekering Voordelen

Aflac biedt aanvullende verzekeringen die uitkeringen te betalen rechtstreeks aan het individu en niet naar een medische instelling. Aflac heeft verschillende soorten aanvullende medische beleid, met inbegrip van korte arbeidsongeschiktheid.

Functie

Korte arbeidsongeschiktheid beleid Aflac's betaalt u een percentage van uw normale maandelijkse inkomen terwijl u niet in staat bent om te werken als gevolg van een ziekte of letsel.

Time Frame

Korte arbeidsongeschiktheid betalingen die variƫren in duur afhankelijk van de omvang van de schade en ziekte en op basis van de exacte voorwaarden te aangeschaft.

Voordelen

Aflac biedt arbeidsongeschiktheidsuitkeringen als compensatie voor gederfde inkomsten als gevolg van arbeidsongeschiktheid. Deze voordelen zullen u toelaten om te blijven om rekeningen te betalen en uw gezin te onderhouden.

Overwegingen

Aflac's arbeidsongeschiktheidsverzekeringen programma's zijn ontworpen om tijdelijk te worden gebruikt. Mocht uw handicap blijven voor een langere periode van tijd, wordt u aangemoedigd om het dossier voor de overheid handicap.

Overige informatie

Aflac handicaps moederschap handicap net als elke andere medische beperking. Ook is de Aflac arbeidsongeschiktheidsverzekeringen meestal gekocht via uw werkgever, maar het kan worden gehandhaafd, zelfs als u uw baan op te geven.