Over Adapex

Adipex, of Adipex-P, is een recept gewichtsverlies drug gebruikt om mensen met obesitas een gezond gewicht te bereiken. Adipex, die wordt vervaardigd door Gate Pharmaceuticals, is beschikbaar in zowel capsules en tabletten. De generieke vorm van Adipex is bekend als phentermine.

Hoe het werkt

Het is niet precies bekend hoe Adipex werkt als een gewichtsverlies drug, maar men denkt dat het een eetlustremmer zijn of om de hoeveelheid energie die het lichaam verbrandt te verhogen, waardoor het helpen met gewichtsverlies.

Toepassingen

Adipex is een gewichtsverlies drug, maar de medicatie alleen is meestal niet voldoende om gewicht te verliezen. De meeste artsen raden dat patiënten die Adipex ook eten van een gezond dieet en beginnen een oefening regime. Adipex wordt meestal alleen voorgeschreven voor mensen die extreem overgewicht, met een body mass index van meer dan 27.

Side Effects

Sommige mensen die Adipex zullen bijwerkingen van het geneesmiddel ondervinden. Deze omvatten een afname is in seks, impotentie, constipatie of diarree, een droge mond of een slechte smaak in de mond, slaapproblemen, nervositeit, rusteloosheid, overprikkeling of een overdreven gevoel van welzijn. In zeldzame gevallen kunnen mensen ernstige bijwerkingen die een potentieel probleem duiden ontwikkelen. Verwittig onmiddellijk uw arts als u één van de volgende zijn: pijn op de borst, spiertrillingen, kortademigheid, zwelling in de benen en voeten, bizar gedrag, flauwvallen, een beukende gevoel in de borst of een snelle hartslag.

Waarschuwingen

Adipex is niet veilig voor alle mensen, met inbegrip van die met hartkwaal, vaatziekten of ernstige vernauwing van de bloedvaten, matige of ernstige hoge bloeddruk, glaucoom of een overactieve schildklier. Ook moet u uw arts te vertellen of u ooit een andere eetlust-onderdrukkende medicijnen hebben genomen of nemen momenteel een.

Drug Interactions

Sommige medicijnen genomen met Adipex kan een zeldzame maar levensbedreigende drug reactie veroorzaken. Heeft MAO-remmers, fenfluramine, dexfenfluramine of furazolidone niet binnen twee weken na het nemen van Adipex nemen. Bovendien kan serotonine-heropnameremmers specifieke verhogen de kans op het ervaren van bijwerkingen van Adipex en guanadrel en guanethidine kan niet zo effectief te zijn wanneer het wordt ingenomen met Adipex.