Over Abuse Teenage Drug

Volgens de Substance Abuse & Mental Health Services Administration, drugsgebruik onder tieners leeftijden van 12 tot 17 daalde tussen 2002 en 2007. Maar het drugsgebruik onder deze groep blijft een probleem, en volwassenen moeten zich bewust zijn van de statistieken, drugs gebruikt, tekenen van misbruik en behandelingen beschikbaar.

Statistiek

Volgens de 1998 National Household Survey on Teen Drug Abuse, ongeveer 10 procent van de tieners tussen 12 en 17 hebben gebruikt illegale drugs, waaronder alcohol, marihuana, kalmeringsmiddelen, opiaten, stimulerende middelen en hallucinogenen.

Vaak misbruikte drugs

Ouder anti-drug websites een lijst van de meest misbruikte drugs onder tieners als alcohol, marihuana, inhaleren en geneesmiddelen op recept. Andere drugs misbruikt binnen deze leeftijdsgroep behoren club drugs, depressiva, hallucinogenen en opiaten.

Club Drugs

Anti-drug websites verder dat club drugs waaronder ecstasy en LSD hebben op de stijging geweest als tieners hebben de neiging om groepsbijeenkomsten, zoals winkelcentra en bioscopen, waar de mogelijkheid om gewoon een pil of drinken is gemakkelijker dan het roken, injecteren of het inademen van te genieten .

Tekenen van Drug Abuse

Er zijn veel tekenen dat ouders en volwassenen kunnen kijken, met inbegrip van veranderingen in eetlust, verlies van interesse, plotselinge daling in de rangen, depressie en stemmingswisselingen. Ouders moeten de gedetailleerde lijst online herzien bronnen hieronder.

Drug behandelprogramma's

Gelukkig zijn er veel drugs behandelprogramma's gericht voor de tiener misbruiker via particuliere en de school bronnen en een aantal uitstekende online bronnen op verschillende behandelmogelijkheden (Resources).