Ouders en ADHD

Opvoeden van een kind met attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) kan een uitdaging zijn. Kinderen met ADHD kunnen moeite hebben volgende huishoudelijke regels en kunnen zeer ongeorganiseerd zijn. Ouders kunnen kinderen met ADHD helpen door zowel positieve als consistent.

Significantie

ADHD treft tot 5 procent van alle kinderen, en meestal zit in de familie. Vaak ouders beseffen dat ook zij ADHD pas nadat hun kind is gediagnosticeerd.

Soorten

ADHD kan manifesteren als onoplettend type hyperactief en dwangmatig type of een combinatie van beide. Kinderen met onoplettende symptomen kunnen lijken vaak te dagdromen en kan heel gemakkelijk worden afgeleid. Degenen met hyperactieve en compulsieve symptomen kunnen zijn voortdurend in beweging en hebben het moeilijk blijven nog lang genoeg om een ​​taak te voltooien.

Positieve Lof

Kinderen met ADHD hebben veel positieve lof aan gewenste gedrag versterken. Ouders moeten proberen om de negatieve interactie tot een minimum beperken. Ouders kunnen gedrag wilt grafieken te gebruiken en het opzetten van een soort beloningssysteem aanvaardbaar gedrag te stimuleren.

Routines

ADHD kinderen hebben consistente routines. Ouders van kinderen met ADHD moeten activiteiten van het kind te plannen, huiswerk tijd, speeltijd en bedtijd om argumenten over de taken die moeten worden uitgevoerd te minimaliseren.

Behandeling Opties

Sommige kinderen met ADHD kunnen baat hebben bij een behandeling met medicatie en / of begeleiding. Ouders moeten ervoor zorgen dat kinderen medicatie te nemen zoals voorgeschreven en wonen alle geplande sessies.