OSHA Sharp Regulations

OSHA Sharp Regulations

Het ziekenhuis systemen over de hele Verenigde Staten hebben meer dan 8.000.000 werkers in de gezondheidszorg. Er wordt geschat dat tot 800.000 naaldpunctuur letsels ontstaan ​​alleen onder werkers in de gezondheidszorg. Jaarlijks minstens 1.000 van deze letsels resulteren in het samentrekken van een ernstige infectie, zoals HBV, HCV of HIV. De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) Sharp Regulations van plan om dit nummer krimpen en bieden een educatieve en reactionaire kader voor naald blessurepreventie.

Ziekenhuis Eisen

De OSHA vereist dat elk ziekenhuis een schriftelijke controleplan op te heffen en de blootstelling aan bloedoverdraagbare pathogenen te minimaliseren. Zij moeten voldoen aan de codes die het mandaat van alle potentieel besmettelijk menselijk bloed worden behandeld en behandeld als besmettelijk materiaal. Van technische controlemaatregelen en werkpraktijken moet worden ingesteld op te heffen of de blootstelling van werknemers zoveel mogelijk te beperken. Het ziekenhuis moet gedetailleerde documenten en letsel logs uit te leggen hoe Sharps letsels ontstaan, met inbegrip van welk apparaat werd gebruikt en waar het letsel gebeurd te houden. Zij moeten ook de vertrouwelijkheid van de gewonde werknemer te beschermen.

Bescherming van werknemers

Scherpe regels houden dat persoonlijke beschermingsmiddelen moeten worden uitgegeven aan werknemers omgaan met naalden en besmettelijke bloed als werkpraktijken niet eerst elimineren de noodzaak voor beroepsmatige blootstelling. De werknemer moet worden getraind in de juiste naald behandeling en verboden worden om te buigen, recap of verwijder besmette naalden, tenzij het nodig is door een specifieke procedure of niet kan worden vermeden in any way. Daarnaast moet gratis Hepatitis B vaccinaties worden aangeboden aan alle werknemers worden blootgesteld aan door bloed overgedragen pathogenen en werknemer moeten regelmatig worden getraind in goede werkpraktijken.

Nieuwe technologie

Naarmate de technologie verbetert, de OSHA-normen vereisen dat ziekenhuizen uit te breiden hun definitie van technische maatregelen om nieuwe apparaten die Sharp blootstelling en risico's te minimaliseren omvatten. Deze praktijk moet worden gedocumenteerd in hun Belichting Plan. Alle pogingen moeten worden gedaan om passieve instrumenten gebruiken. Passieve instrumenten niet menselijk activering vereisen en dus het risico op menselijke fouten en verwonding sterk verminderen. Regeling Ook ernaar gestreefd dat veiligheidsmechanismen Sharp apparaten zijn gebruiksvriendelijk en praktisch om de frequentie van menselijke fouten te beperken.