OSHA Richtlijnen voor insectenbeten in een Indoor kantooromgeving

OSHA Richtlijnen voor insectenbeten in een Indoor kantooromgeving

De Occupational Safety & Health Administration, OSHA, is onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Arbeid en het is verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkplek. De maatregelen houden in richtlijnen die betrekking hebben op insectenbeten te helpen werknemers te beschermen tegen mogelijke infecties of ziekte.

Office Preventie

Verminderen of gebieden van stilstaand of stilstaand water, waarin muggen of andere insecten kunnen fokken, zoals aanbevolen door OSHA elimineren. Afvoer containers met stilstaand water. Het bureau adviseert ook die de huid door het dragen van lange mouwen, lange broek en sokken wanneer mogelijk. OSHA suggereert ook met insectenwerende middelen, vooral die met DEET, het meest effectieve middel ingrediënt. Houd de ramen dicht, vooral in gebieden waar insecten samenkomen. Houd kantoren schoon en gooi afval regelmatig.

Plaatsen at Risk

Volgens OSHA, kantoren in warme klimaten zijn op een hoger risico voor het ontmoeten van insecten, waaronder muggen. Werkgevers en werknemers moeten zich bewust zijn van de arbeidsomstandigheden en de buitenomstandigheden en neem standaard voorzorgsmaatregelen om insecten buiten te houden. De maatregelen houden in het aftappen van elk stilstaand water, het sluiten van ramen, het dragen van lange mouwen, het koelen van de lucht om de circulatie te creëren, het weggooien van afval en het gebruik van insectenwerende middelen.

Het herkennen van symptomen

Wanneer bugs bite ofwel milde symptomen of helemaal geen symptomen aanwezig. Echter, kunnen hoofdpijn, koorts, pijn in het lichaam, huiduitslag en gezwollen lymfeklieren tekenen zijn van een milde infectie, volgens OSHA. Ernstige infecties zou kunnen omvatten hoge koorts, desoriëntatie, tremoren, spierzwakte en stijfheid in de nek vergezeld van hoofdpijn. Niet negeren deze symptomen komen na een insectenbeet.