OSHA EHBO Training Requirements

OSHA EHBO Training Requirements

De Occupational Safety and Health Administration (OSHA) heeft richtlijnen die werkgevers moeten volgen met betrekking tot EHBO-opleiding voor de werkplek geïdentificeerd. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever om ervoor te zorgen dat de werkplek voldoet aan de OSHA EHBO-training normen. Deze richtlijnen zijn geïmplementeerd als onderdeel van de inspanningen OSHA's om ervoor te zorgen dat werkgevers hun werknemers met werkomstandigheden die vrij zijn van gevaren die ernstig letsel of de dood kunnen veroorzaken.

Didactische werkvorm

Werkplek EHBO-opleidingen moet worden gebaseerd op een consensus van wetenschappelijk bewijs, indien beschikbaar. Werknemers die worden opgeleid moeten vaardigheden te ontwikkelen door middel van hands-on oefeningen. De opleiding moet wat EHBO-benodigdheden en de apparatuur moet worden op de hand.

Correct reacties op verschillende schade's moeten vallen. Snelle reacties op EHBO-situaties dient te worden benadrukt. Veel voorkomende scenario's moeten uitgebreide training dekking hebben.

Paraatheid

De EHBO-opleiding werkplek moet ook instructie over het voorkomen van blessures en ziekten. Hoe te communiceren met de lokale EMS personeel moet worden gedekt. Een lijst met telefoonnummers voor noodgevallen moet worden gehandhaafd, dat kan worden geraadpleegd door alle medewerkers.

De juridische aspecten rondom het toedienen van eerste hulp zorg moet worden besproken. De effecten van paniek en stress in eerste hulp situaties van de voorgestelde instructie.

Assessment

EHBO-opleiding moet betrekking hebben op het maken van een plaats van een ongeval of letsel veilig te beoordelen. De beoordeling moet betrekking hebben op giftige bedreigingen van de scène en de kans op noodzaak van bescherming van de ademhalingswegen. Training op besloten ruimten moeten worden gedekt. De instructie houdt in hoe de zorg prioriteit als er meerdere gewonden zijn betrokken.

Vroegtijdige activering van EMS worden benadrukt. Het al dan niet verplaatsen van slachtoffers van letsel moet worden besproken. Continue monitoring van het slachtoffer is een onderdeel van de voorgestelde instructie.

Reactie

Het opleidingsprogramma moet worden ontworpen om geschikt is voor de werkplek zijn. De opleiding moet het juiste protocol te dekken voor het reageren op levensbedreigende verwondingen. Het openen van de luchtwegen, beademing, reanimatie, met behulp van een utomated externe defibrillator (AED), en het beheersen van de ademhaling zijn onderwerpen die moeten worden behandeld.

Reageren op het verlies van het bewustzijn moet worden besproken. Hoe te reageren op verschillende soorten vergiftiging worden opgenomen in het onderwijs. Reageren op medische noodgevallen waaronder beroerte, epileptische aanvallen, pijn op de borst en ademhalingsproblemen moeten worden besproken.

Reacties op niet-levensbedreigende letsels moet ook worden gedekt. Instructie moeten bespreken hoe te reageren op wonden, brandwonden, blootstelling aan extreme temperaturen, musculoskeletale letsels, oogletsels, beten en steken moeten worden gedekt.