Örter & Vitaminer för anfall

Om du eller någon du känner har ett krampanfall, du är väl medveten om den tunga tribut det tar. Det finns olika farmaceutiska mediciner som finns tillgängliga för att lindra symptomen av ett krampanfall och även bromsa uppkomsten av Grand Mall anfall. Men dessa mediciner har biverkningar, medan de naturläkemedel brukar inte ha sådana efterverkningar.

Marijuana

Förutom att vara medicinskt används mot cancer, glaukom och depression, har marijuana också använts för att behandla människor med krampsjukdomar. En av de första medicinska tillämpningar var att behandla epilepsi, och det har bevisats av neurologer för att vara effektiv när det paras ihop med en hälsosam kost för högt fett och låga kolhydrater. I motsats till anti-drog propaganda, gör marijuana inte orsaka kramper, eftersom det är bevisat att innehålla organiska föreningar som reagerar med kroppen på ett sätt att slappna av nerver i hela nervsystemet, som hindrar uppkomsten av kramper.

Kosttillskott

Det finns ett enormt utbud av kosttillskott på marknaden som är riktade för att användas för att förhindra eller lindra symptom i samband med krampsjukdomar. Märken som Neuran skapas med bara naturliga ingredienser och vidtas för att effektivt hålla kramper i schack. Om den används i kombination med traditionella läkemedel som tas i mindre doser kan även Grand Mall anfall möjligen undvikas. Fiskolja vitaminer är också en bra hjälp i förebyggande och behandling beslag.

Andra alternativ

Det finns andra alternativa behandlingar till anfall och anfallsrelaterade sjukdomar. Melatonin har använts som en sömn stöd i årtionden och lånar ut en hand till avkopplande nerverna för att förhindra kramper i kroppen. Hög kalciumintag är viktigt, och även om man tar upp en avkopplande fysisk aktivitet som yoga kan öka sin chans att undvika ett anfall.