Örter & Acid Reflux Disease

Kroppen producerar syra för att hjälpa magen matsmältningsprocess. När överskottssyra produceras, kan den säkerhetskopiera och strömmar bakåt i matstrupen - ". Halsbränna" orsakar Denna syra backup eller Acid Reflux Disease, är behandlingsbar med over-the-counter och receptbelagda läkemedel. Örter är ett naturligt alternativ till att behandla Acid Reflux Disease. Örter bidra till att minska behovet och konsumtionen av dyra och starka mediciner. Örter kan tillsättas i livsmedel, som finns i te och användas i former pulver.

Ingefära

Ingefära är den äldsta och säkraste ört tillgängliga för att bota Acid Reflux Disease. Ingefära har antiinflammatoriska, antimikrobiella och smärtstillande egenskaper. Ginger Root, som även kan behandla illamående, kräkningar och diarré, finns i pulver och te och användas som livsmedel garnering.

Svartpeppar

Svartpeppar stimulerar digestions och förbättrar mag cirkulationen. Svartpeppar, vilket är en aromatisk ört, tillsätts i livsmedel i små mängder.

Pimpali

Pimpali är den bästa ört för användning vid behandling av sura uppstötningar. Pimpali förbättrar matsmältningen nivåer samtidigt avgifta och rengöra matsmältningssystemet. Pimpali läggs till recept, men höga doser lätt övermanna smaken av mat.

Lakrits

Lakrits fungerar som en anti-inflammatorisk verkan i matsmältningssystemet. Det används för att behandla magsår och sår i slemhinnan. Lakrits, som fungerar som ett antacidum, kan hittas i former pulver och i teer.

Indiskt krusbär

Indiska krusbär är en frukt som hjälper till att behandla matsmältningsbesvär och sura Reflux Disease. Indiska krusbär är också känt för sina antioxidant innehåll som bidrar till att minska magsyra sekretion.