Orsaker till Neck Pain på natten

Halsen är en stark, flexibel del av kroppen som inte bara stöder vikten av huvudet när upprätt; Det finns också de nerver som skickar blod till hjärnan. När människor är vakna, är halsen linje att bära blodflödet ordentligt. Den rör sig också och reagerar på stimuli, hålla den smidig och smörjas. När arbetet tillfälligt upphör under sömn, kan ett antal frågor orsaka nacksmärta på natten.

Miljö

Den vanligaste orsaken till nacksmärta på natten är felaktiga sömnpositioner som skapats av fel sorts stöd. Kuddar som håller halsen allians kan bidra till att lindra natten nacksmärta.

Nerver

En nerv som är i kläm på grund av en olycka eller ergonomiskt otillräckliga arbetsstationer kan förvärras på natten, när halsen lämnas inte regelbundet sträcks för att lindra smärtan.

Slipning

Tänder slipning, en vanlig stressreaktion under sömnen, kan skapa nacksmärta, eftersom käken är nära knuten till halsen muskler, nerver och ben.

Cirkulation

Dålig cirkulation, förvärras med ligger på en sida under sömnen och skära av blodflödet genom armarna, kan leda till motsvarande nacksmärta. Detta väcker oftast en person under natten, vilket gör honom att byta plats.

Tumör

En tumör som är trycka på ryggraden kan orsaka ökad nacksmärta på natten, när trycket är mer konstant. Om andra symtom är närvarande, såsom dagtid trötthet och plötslig viktminskning, kan tumören vara cancerogena.