Organismen Verantwoordelijk voor Ringworm Disease

Organismen Verantwoordelijk voor Ringworm Disease

Ringworm is een schimmelinfectie van de huid die veroorzaakt vaak kleine cirkels op het oppervlak van de huid. Deze infectie werd ooit gedacht te worden veroorzaakt door feitelijke wormen, maar wetenschap heeft ontdekt sinds de dader van verschillende schimmel vergelijkbaar zijn met die atleten voet creëren. Ringworm is meer een cosmetisch probleem dan een ernstig risico voor de gezondheid.

Definitie

Ringworm wordt veroorzaakt door een schimmel, die een microscopisch organisme dat leeft op het oppervlak van dode huid. De schimmels gedijen in het gebied van warmte en vocht en meestal kan worden gevonden in de spleten van de huid, handen, voeten en lies. Ringworm schimmel is niet gevaarlijk, hoewel u een arts om de conditie van de huid te verifiëren moet bezoeken en bespreken van een goed verloop van de behandeling.

Soorten Ringworm

De soorten ringworm of tinea, gekenmerkt door waar plaats gevonden dan een specifieke nomenclatuur die de schimmel zelf. Ringworm is te vinden op bijna elk deel van het lichaam van de voeten en handen aan de hoofdhuid en bebaarde gebieden. Ze zijn genoemd via het woord tinea gevolgd door de Latijnse naam voor de specifieke lichaamsdeel waar ze zich voordoen. Bijvoorbeeld, tinea pedis op de voet en tinea manu is op de handen.

Symptomen

Symptomen van ringworm kunnen de cirkel indrukken op de huid, maar niet altijd. Ze kunnen ook leiden tot een schilferige uitslag die jeukt. Geen grote gezondheidsrisico's verbonden zijn met ringworm, maar het kan worden doorgegeven van de ene persoon naar de andere via contact. Veel bacteriën, gisten en schimmels naast ringworm kunnen gelijkaardige indruk op de huid, dus het is altijd het beste om een ​​arts te raadplegen om ervoor te zorgen dat je een schimmelinfectie ten opzichte van een ander type infectie.

Killing Ringworm Schimmel

Er zijn twee manieren om de ringworm schimmel uit het getroffen gebied te verwijderen. Actuele crèmes verkrijgbaar zowel op recept en over-the-counter kan de verschillende schimmels te behandelen. De meest voorkomende vormen van antifungale middelen omvatten clotrimazol, miconazol, ketoconazol, terbenafine. Het andere type is orale medicatie voor schimmels die blijken resistent tegen de topische crèmes (vaak schimmels in de vingers en teennagels) zijn.

Het voorkomen van Ringworm

De eenvoudigste manier om de kans op ringworm schimmel verminderen is om hun vermogen te verspreiden en vermenigvuldigen elimineren. De schimmels prolifereren gebieden van warmte en vocht zo proberen en te elimineren die zoveel mogelijk. Mannen kunnen boxers in plaats van slips dragen, en vrouwen kunnen wensen om panty afzien, of plaats talk of babypoeder in de schoenen om de zwelling van de voeten te verminderen. Het is ook een goed idee om je handen regelmatig te wassen om eventuele schimmels die niet hun weg hebben gemaakt in de bovenste lagen van dode huidcellen te verwijderen. Zorg ervoor dat je je handen goed drogen.