Organisk Huvudlöss Behandling

Befria en huvudlöss angrepp är ofta svårt, och även om det finns många bekämpningsmedel som finns på marknaden, många människor föredrar att använda ett giftfritt alternativ, vänder sig till ekologiska behandlingar som är mindre giftiga för människor än bekämpningsmedlet baserade recept motverka medicinska schampon. Inte bara är dessa behandlingar är effektiva mot löss och deras ägg, många av dem erbjuder även fördelar för hårbotten och hår.

Signifikans

På grund av den giftiga arten av de flesta bekämpningsmedel som är avsedda för att döda löss och deras ägg, och motståndet huvudlöss har utvecklats till kommersiella beredningar av huvudlöss insekticider, organiska huvudlöss behandlingar blir ett populärt alternativ till moderna medicinska löss behandlingar. Inte bara är de mindre giftiga, men de ger huden och hårbotten med gynnsamma växtbaserade egenskaper som kommer att lugna hårbotten och lindra klåda från bett från de små parasiterna.

Funktion

Syftet med varje behandling av huvudlöss, inklusive organisk huvudlöss behandlingar, är att döda löss, och de flesta behandlingar som innebär dödande och avlägsnande av löss ägg med hjälp av fintandad kammar. Organiska oljor som kokos, oliv, tea tree, eukalyptus, lavendel, pepparmynta, Neem, citronella och rosmarin oljor alla tjänar så framgångsrika insekticider, som arbetar för att döda den vuxna löss och döda och lossa äggen för enkel borttagning. Dessa oljor upplösa exoskelett av buggar, liksom det kitt som håller äggen till håret axlar.

Fördelar

Ekologiska oljor har också positiva egenskaper som hjälper vårdar hud och hår. Kokosolja är mycket konditionering och fuktande på håret och är en populär ingrediens i hårkonditioneringsmedel. Pepparmintolja, som är en vanlig ingrediens i organiska löss behandlingar, är mycket uppfriskande till hårbotten. Rosmarin är inte endast lugnande till hårbotten, men det har använts i många hår och hårbotten behandlingar för att uppmuntra frisk hårväxt.

Förebyggande / Lösning

Genom att tillämpa en förebyggande ekologiska oljor schampo, är löss stöts från sin livsmedelsförsörjning och kommer att svälta inom en dag eller två. Värme kläder och sängkläder i torken i ca 30 minuter kommer att hjälpa till att förhindra reinfesta. Organiska löss behandling sprayer, såsom Lice Off, för att behandla stora husgeråd, och de kan sprutas på mattan, madrasser, soffor och till och med trasa bilsäten.

Teorier / Spekulationer

Även om inte alla har framgång med organiska behandlingar såsom organisk äppelcidervinäger eller vit vinäger i avlägsnandet av ägg, är det inte alltid förstått att dessa vätskor sägs att mjuka upp det kitt som håller äggen ordentligt på hårstrået, och inte till döda lössen eller äggen själva. De organiska oljor är de aktiva insekticider och ättika är att fungera som en hjälp vid avlägsnandet av äggen.