Organische Chemie Jobs

Organische Chemie Jobs

Een job in de organische chemie gaat uiteindelijk koolstof, onder de meer voorkomende elementen in de kosmos. Lippenstift, stoffen, menselijke en dierlijke cellen, en zo ongeveer alles wat je kunt naam omvat koolstofverbindingen. Personen die op het gebied van de organische chemie werken creëren en verbeteren van producten. Zij doen dit door middel van onderzoek en ontwikkeling in goederen geneeskunde, technologie en consument.

Eten Chemist

Eten chemici zoeken naar manieren om voedsel veilig, eetbaar, en gezond voor het grote publiek te maken. Bijvoorbeeld, de chemicus wil ervoor zorgen dat kruidenierswaren geen onveilige chemicaliën en / of conserveringsmiddelen bevatten; tegelijkertijd moet er enige conserveringsmiddelen gebruikt om voedsel vers te houden voor de maximale tijd. Bovendien, het eten chemicus onderzoekt het type verpakking nodig is voor de scheepvaart levensmiddelen tijdens transport, opslag en shelf consument leven.

Organische Chemie Professor

Om een ​​organische chemie professor geworden vereist een doctoraat in de organische chemie. Afgezien van de formele opleiding, cultiveren een creatieve en onderzoekende geest, slijpen uw schrijfvaardigheid voor publicatie, onderzoek verrichten, en geef hoorcolleges in combinatie met laboratoriumonderzoek. Een organische chemie professor doet anders dan lezing. Ze treedt echte wereld experimenten met haar leerlingen.

Organic Chemistry Onderzoeker

Een organische chemische onderzoeker verbetert het leven en levert oplossingen voor de verbetering en / of voorschot van de samenleving. Als bijvoorbeeld een stof veroorzaakt huiduitslag in een aantal consumenten, zal de onderzoeker onderzoeken en experimenteren om de oorzaak. Zodra de oorzaak van de uitbarsting komt, theorieën en behandelingen zijn gemaakt om de uitbarstingen te verlichten. Dit type onderzoek leidt tot producten zoals hypoallergeen lotions, zepen en make-up.

Organische Chemie Schrijver

Organische chemie schrijvers indienen papieren vakbladen, nieuwsbrieven en leerboeken. Ze krijgen dezelfde opvoeding als PhD chemicus. Dit helpt hen te schrijven en componeren goed geschreven stukken die gemakkelijk te begrijpen zijn door hun collega's.