Organic Bed Bug Remedies

Organic Bed Bug Remedies

Bedwantsen kan uiterst moeilijk om zich te ontdoen van zijn, en veel mensen raden het gebruik van agressieve pesticiden en chemicaliën om ze te elimineren. Maar er alternatieve organische bed bug remedies die kunnen worden gebruikt om het probleem te roeien. Alleen niet vergeten dat persistentie is de sleutel; U kan nodig zijn om deze methoden meerdere malen te voltooien om ervoor te zorgen uw huis is bed bug vrij.

Diatomeeënaarde

Diatomeeënaarde is volledig biologisch, het is gemaakt van grond-up schelpen van zoet water diatomeeën. DE gewoonlijk geleverd in de vorm van een fijn poeder; het heeft geen geur of additieven. Het is zeer effectief in het doden van ongedierte zoals bedwantsen en vlooien. Zodra je DE in uw huis blijft daar, voortdurend doden bedwantsen. Zodra u merkt dat elke dode bedwantsen stofzuiger of veeg de minerale en karkassen. Vervolgens opnieuw toe te passen als dat nodig is. Zorg ervoor dat je draagt ​​een veiligheidsbril en een masker bij de toepassing van DE; het kan irriterend voor de ogen en je wilt niet in te ademen. Dit is een geweldig alternatief voor pesticiden, omdat het geen huisdieren of kinderen schaden.

Stoombehandeling

Bedwantsen zijn zeer gevoelig voor variaties in temperatuur. U kunt bed bugs te doden als je de temperatuur verhogen tot iets meer dan 45 graden Celsius. Een methode om dit te doen is door het gebruik van stoom. Bedwants verdelgers vaak gebruik van deze methode (ze soms gebruiken in combinatie met insecticiden, praat met de professional over het gebruik van alleen de behandeling met stoom). Deze behandeling is zeer effectief in het doden van de bed bugs uit gestoffeerde meubels, matrassen en tapijten.

Organic Pest Control

Veel bedrijven komen met nieuwe producten die zijn volledig biologisch, 100 procent niet-giftig en veilig voor kinderen en pets.These producten hebben actieve enzymen die tegen het bed bug's exoskelet. Deze organische producten kunnen ook worden gebruikt om luizen en mijten te doden.

Water en warmte

Was alle kleding en beddengoed in zeer heet water (kan het nodig zijn om de instelling op uw boiler te veranderen). Het water moet op of boven 120 graden Fahrenheit. Als het mogelijk is in uw omgeving en klimaat, verhogen de temperatuur in uw huis tot 115 graden Fahrenheit. Je nodig hebt om het huis te verlaten op deze temperatuur voor een half uur. Zorg ervoor dat je een afspraak voor een oppas en huisdier sitter de verzorging van kinderen en huisdieren op een meer comfortabele temperatuur.