Optimum Nutrition in Chronische Ziekte

Optimum Nutrition in Chronische Ziekte

Mensen die lijden aan enige vorm van chronische ziekte moeten een optimale voeding voor de gezondheid en de algehele kwaliteit van leven te handhaven. Lijden aan een ziekte van welke aard draait tol op het lichaam, of het nu kanker, diabetes, hartziekte of een auto-immuunziekte. Versterking van het lichaam met de hele voedsel zoals rauwe groenten, fruit en mager vlees kan een persoon helpen om energie en uithoudingsvermogen te herstellen, zelfs in het gezicht van kanker of iets anders aanvallen zijn lichaam. Wat je werkelijk eet belangrijk omdat het voedsel dat je verbruikt voeden je spieren, cellen en weefsels die goed is voor wie je bent als mens.

Soorten

Volgens de Mayo Clinic, zijn er veel verschillende soorten voedingsplannen en diëten voor mensen die lijden aan chronische ziekte. Sommige ziekenhuis diëtisten het gevoel dat mensen die ziek zijn moeten zijn op een hoge calorie / eiwitrijk dieet. Echter, andere voedingsdeskundigen het gevoel dat mensen vechten kanker rauwe groenten en fruit samen met een minimum aan vlees en magere bronnen van plantaardige eiwitten moeten consumeren. Ieder mens is anders, dus een voeding plan kan het nodig zijn die specifiek zijn voor iemand die bepaalde medicijnen te zijn. Bovendien hebben mensen die niet in staat om buiten te komen kan ook vitamine B shots nodig hebt en neem extra vitamine D, omdat ze ontbreken zon. Sommige mensen kunnen ook moeten worden gevoed vitaminen en eiwitten door een buis intraveneus.

Time Frame

Een persoon die lijden aan een chronische ziekte kan niet merken de effecten van voeding meteen. Wanneer het lichaam is deficiënt voor bepaalde vitaminen en mineralen voor een langere tijd kan verschillende maanden duren voordat een persoon herwint kracht van zijn voeding keuzes. Het doel is om consequent te zijn en volg het dieet plan geschetst voor uw specifieke behoeften. Als je last hebt van bloedarmoede, kunnen ijzersupplementen moet je naast het eten van gezonde porties vlees. De meeste mensen zullen de effecten voeding heeft op hun lichaam opmerken binnen drie tot vier maanden gemiddeld.

Voordelen

Goede voeding kan zeer voordelig zijn voor mensen die lijden aan gezondheidsproblemen. Mensen met een slechte gezondheid zijn vaak weinig energie hebben. Vitaminerijke voedingsmiddelen die ijzer en B-vitamines bevatten, kan hen helpen om de mogelijkheid om meer actief te herwinnen. Voedsel zoals groene paprika's en aardbeien hebben een hoog niveau van vitamine C, die zeer goed is voor de immuniteit. Een gezond immuunsysteem is vooral belangrijk voor mensen met kanker. Andere voedingsmiddelen dan nuttig zijn voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren. Deze gezonde vetten verminderen ontstekingen en het verbeteren van de circulatie. Voedingsmiddelen rijk aan omega drie vetten zijn zalm, zonnebloempitten, eieren, amandelen en avocado's, om er maar een paar te noemen.

Overwegingen

Als je zijn ondervoed voor een lange periode van tijd die u nodig heeft om gezond te eten en neem vitaminen en mineralen ook. De meeste mensen die een chronische aandoening ook onder slechte voeding die het begin van de ziekte in de eerste plaats beïnvloed. Praat met uw voedingsdeskundige of arts vóór het toevoegen van supplementen aan uw routine.

Waarschuwing

Het nemen van medicatie en het consumeren van grote hoeveelheden van bepaalde voedingsmiddelen kan uw bloed te dun geworden. Praat met uw arts als u op enige medicatie voor uw ziekte, zodat je weet wat voedingsmiddelen te vermijden.