Oppervlak Spieren van het menselijk lichaam

De vorm van de meeste spieren zichtbaar op het huidoppervlak, met uitzondering van het hart en een paar kleine spiergroepen die onder andere spieren liggen. Je spieren houd je skelet bij elkaar, waardoor je de bewegingen die je elke dag te maken. Spieren worden door pezen en gewrichtsbanden aan uw skelet bevestigd. Zonder de spieren van het lichaam, zou je letterlijk vlees, botten en organen zijn.

Betekenis

De grote en kleine spiergroepen kunt u flexie, extensie, abductie, adductie, elevatie, circumductie, pronatie, inversie en rotatie. Wanneer de hersenen een signaal naar bepaalde spieren te bewegen in een bepaalde manier, kan een van de genoemde bewegingen optreden. U bent over het algemeen niet van bewust dat je hersenen stuurt deze signalen naar de spieren om je te verplaatsen; je gewoon verplaatsen van een of meer van uw lichaamsdelen.

Bovenlichaam en Torso

De rug en schouders zijn voorzien van de trapezius, deltoideus, romboïde kleine, ruitvormige grote, teres minor teres major, serratus anterior, supraspinatus, infraspinatus en de subscapularis. Deze spieren laten flexie, rotatie en uitbreiding van de wervelkolom en de schouders en bovenarmen. De armen bevatten de biceps en triceps evenals hun brachii die u toelaten om te tillen, buigen en draaien uw armen van schouder tot pols. Je romp, of borst, voorzien van de pectoralis major. Deze spiergroep dekt uw sleutelbeen en het borstbeen, wordt aangesloten op de buik schuine en loopt van de eerste tot de zesde rib. De pectoralis major is een belangrijke spiergroep die adducten, buigt, innerlijk draait en assisteert bij het houden van het bovenlichaam rechtop. Je buikspieren - de abdominale aponeurose en schuine - lopen vanaf de zesde rib tot aan de heup spieren en hulp in flexie evenals rotatie van de romp.

Heupen, benen en voeten

De heup en beenspieren omvatten psoas major en minor, iliacus, piriformis, gluteus maximus, gluteus medius, gluteus minimus, tensor fascia lata, tractus iliotibialis, adductor brevis, adductor longus, adductor magnus, Sartorius, rectus femoris, vastas lateralis, vastus intermedialis , gastrocnemus, soleus, tibilis posterior en tibialis anterior. Alle heup en beenspieren dicht bij het oppervlak van de huid of net onder het oppervlak kan worden gevoeld. De heup en beenspieren te helpen bij het houden van u te richten, evenwichtig, flexibel en in staat om te draaien.

Grootte

Spier kan groter worden gebouwd of kunnen worden afgezwakt, afhankelijk van de aard van de activiteit die je doet. Zo zal een body builder een zeer grote en gedefinieerd gespierde structuur, terwijl een persoon die loopt marathons zal zeer mager spieren hebben. Uw spieren hun eigen geheugen en kan getraind afhankelijk van het soort gebruik je voor hen. Muscle feeds op de vloeistoffen en eiwitten die we consumeren in onze dagelijkse voeding en gedijt op activiteit.

Overwegingen

Uw spieren zijn uiterst belangrijk in alles wat je doet. Uitoefenen niet alleen versterkt je spieren, het helpt om uw andere systemen van het lichaam gezond te houden ook. Spieren op een persoon die is inactief en overgewicht kan het niet verdragen hetzelfde niveau van de activiteit als een persoon die dagelijks jogt. Voordat u begint met een trainingsprogramma voor spierversterking, moet u een gecertificeerd fitness consultant of uw arts te raadplegen. Spieren, terwijl zeer sterk, kan maanden duren om goed te genezen als gewond.