Oplysninger om Shea Cocoa Butter

Egenskaberne af visse nødder, især dem, der er hjemmehørende i ækvatoriale regioner, har vist sig at være gavnlig som blødgørende og fugtighedscreme. Disse positive aspekter er blevet anvendt til behandling af visse hudlidelser, herunder generel tørhed, acne og eksem. Anvendelsen af ​​aspekter af Shea træet møtrik, såsom Shea smør, i hudbalsam er blevet en stadig mere populær metode til behandling af forskellige skadelige forhold, der påvirker huden.

Hvor sheanød træerne vokser

Shea møtrik træ, traditionelt kendt som Karite træ, findes i de vestlige regioner i Afrika. Dette træ møtrik er traditionelt blevet anvendt i disse områder i Afrika til at behandle hudsygdomme. Det er også blevet brugt i mange århundreder i madlavning af folk i disse regioner. Shea smør i huden applikationer skaber en naturlig barriere for at beskytte huden mod miljømæssige elementer som vind, varme og sol, som er fremherskende i disse områder af Afrika.

Hvordan Shea Butter er produceret

Afgivelse af Shea smør er en fire-trins proces. Det første skridt er ristning af Shea møtrik. Møtrikkerne skal koges indtil dehydrering forekommer. Det næste skridt indebærer knuse dehydrerede Sheafrø ind i en nær-pulverform, traditionelt udført i hånden ved hjælp af en morter-og pistil metoden. De knuste nødder, koges derefter, indtil olien i nødder adskiller og stiger til overfladen af ​​det kogende vand. Denne rest lov til at tørre og opsamles derefter i partier, som nu sheasmør.

Anvendelser

Den mest almindelige brug af Shea smør er hud condition. Den overflod af fedtsyrer i Shea nøddeolie egner sig til fugtgivende huden. Sheasmør også fremmer hydratisering af huden. Shea smør er ofte brugt som et dagligt hud fugtighedscreme og balsam, især på prominente områder af ansigtet, der har tendens til at blive tørretumbler på grund af øget eksponering for elementer, såsom næsen, panden, ørerne og omkring munden.

Hår og hovedbund

Fugtgivende og fugtgivende egenskaber sheasmør anvendes også til hårpleje og hovedbund condition. Olien i sheasmør fungerer som en barriere for at beskytte hår skakter fra miljømæssige elementer. Den indeholder også vitamin A, E og F, som er gavnlige i at beskytte og fugtgivende hår. Hovedbunden kan også blive tør fra eksponering for elementerne. Sheasmør har været anvendt i mange år som en daglig hår behandling for at beskytte håret og hovedbunden og til at levere olie og hydrering, der holder både hårstråene og huden på hovedbunden i sund tilstand.

Generel hud behandling

De positive aspekter kan anvendes på andre betingelser. Shea smør kan bidrage til at behandle solskoldning, eksem, forfrysninger og insektbid, og at helbrede arvæv og strækmærker efter graviditet eller vægttab. Hud, der er tørret ud eller bliver irriteret efter barbering eller svømning kan også blive hjulpet af brugen af ​​Shea smør.