Opluchting voor Post-nasal drip tijdens de borstvoeding

Postnasale drip ontstaat wanneer de sinussen produceren te veel slijm en kan leiden tot hoesten, congestie of chronische keelpijn. Verschillende medicijnen variëren in effectiviteit en veiligheid tijdens de borstvoeding, dus weten welke medicijnen en alternatieve gezondheid oplossingen zijn veilig voor uw baby kan u helpen beslissen hoe u uw post-nasal drip behandelen.

Veilige Medicijnen

Om overtollig slijm of het verminderen van congestie, overweeg dan een neusspray. Kelly Mam, een online bron voor borstvoeding moeders, zegt dat neussprays het algemeen worden beschouwd als verenigbaar met het geven van borstvoeding. Zoek een neusspray die fenylefrine bevat, in tegenstelling tot een met oxymetazoline. Wanneer post-nasal drip wordt veroorzaakt door allergieën, sprays zoals Flonase of Nasalcrom zijn veilig en effectief voor borstvoeding moeders. Ook de homeopathische nasale gel Zicam is een veilige optie, terwijl borstvoeding.

Decongestiva pseudo-efedrine en fenylefrine zowel veilig; Maar Kelly mama zegt pseudo-efedrine kan het aanbod van melk te verminderen met 24 procent. Gebruik pseuodephedrine niet nemen op een regelmatige basis, zoals het permanent aanbod van melk kon verlagen.

Als je ervaart irritatie van de keel als gevolg van overtollig slijm flow, probeer dan een zere keel spray of ruit, als ze zijn over het algemeen verenigbaar zijn met het geven van borstvoeding. Vermijd zuigtabletten met menthol, dat het aanbod van melk zou kunnen verminderen.

Alternative Health Solutions

Voor een meer natuurlijke aanpak van post-nasal drip behandelen, overwegen alternatieve methoden. Maak je eigen neusspray aan chemische ingrediënten te vermijden. Voeg 1/2 theelepel. zout en een snufje zuiveringszout tot 1 kopje lauw water. Spritz de oplossing een paar keer in je neus met behulp van een kind-en kleinbedrijf bol spuit. Blaas je neus te helpen breken overtollig slijm. Of, neem een ​​warme douche zonder douche ventilator op, als stomende, warm water kunnen ontlasten. Ook kan de homeopathie behandeling Pulsatilla Nigricans helpen om de uitvoer en de congestie geassocieerd met post-nasal drip verlichten. Kelly Mama zegt dat homeopathische middelen zijn compatibel met borstvoeding.