Opluchting voor Buikademhaling Pain

Opluchting voor Buikademhaling Pain

Buikpijn kan vele onderliggende redenen hebben. Opgeblazen gevoel en gas zijn de meest voorkomende oorzaken. Als de pijn aanhoudt, moet verlichting worden gezocht in de tijd, in het bijzonder wanneer de ademhaling brengt scherpe spasmen van pijn in de buik. Dit is een teken van een onrustige systeem. Hier krijg je een diagnose als de pijn winsten intensiteit en oorzaken ademhalen pijn en moeite.

Oorzaken en symptomen

Verschillende oorzaken vragen om verschillende opluchting methoden. Afhankelijk van de symptomen, kunnen redenen voor pijn variëren van brandend maagzuur, indigestie, opgeblazen maag, verkeerd slapen of zithouding, tot GERD (gastro-oesofageale reflux), spier-pull, zweren en acute blindedarmontsteking. Solliciteer relevante opluchting methoden om pijn na de onderliggende oorzaak is onderscheiden.

Overeten

Stel je de maag als een ballon. Hoe meer je het te vullen, hoe meer het zich uitbreidt. Als je eet een zware maaltijd, het uitzet, het verplaatsen van het middenrif in de borstholte. Deze druk creëert ademhalingsmoeilijkheden en pijn. Het beste tegengif is een antacidum of glasvezel schil gemengd met water. Wees je bewust van voedingsmiddelen die geven je gewoonlijk een opgeblazen buik. Eet kleine porties van deze. Diepe ademhaling of middenrif ademhaling te reguleren luchtdruk in de longen.

Getrokken Spieren

Getrokken spieren rond het middenrif veroorzaken buikpijn als je inademt. Voorkom dit met de juiste houding. Om hulp te krijgen, heb je buik niet kneed verder. Probeer zachte stukken en zo ver gaan als de pijn toelaat. Als het te pijnlijk, te stoppen. Vraag om een ​​spier opluchting medicijnen van uw arts. Doe dit pas na de bevestiging dat een verrekte spier is de oorzaak van je pijn.

GERD

GERD of gastro-intestinale refluxziekte, treedt op wanneer het maagsap reist naar de slokdarm. Het is zuur en veroorzaakt brandend. Pijnlijk en moeilijk ademhalen, samen met pijn in de buik zijn de symptomen. GERD is algemeen bekend als zure reflux. Veranderingen in het dieet kan zure reflux te verlichten. Voedingsmiddelen en dranken zoals chocolade, pepermunt, vet voedsel, koffie en alcohol verergeren de toestand. Het beste is om deze items te voorkomen. Neem kleinere maaltijden om maagzuur te druk te verminderen. Roken veroorzaakt zure reflux, dus stoppen is om pijn te verlichten. Houd maagzuur naar beneden, zelfs tijdens het slapen. Verhoog uw bed 6 inch aan de hoofdsteun hoek. Heeft niet direct na het eten gaan liggen. Laat het voedsel regelen voor maximaal drie uur voor liggen. Maagzuurremmers geven reliëf door het neutraliseren van het maagsap. Vermijd langdurig gebruik van maagzuurremmers, dat wel.

Zweren

Ademhaling pijn in de buik komt ook voor als u een maagzweer. Als deze symptomen gaan gepaard met misselijkheid, braken, gewichtsverlies en verlies van eetlust, zwakte of bloed in het braaksel, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts. De behandeling zal een aanbevolen verandering in dieet en levensstijl het meest waarschijnlijk zijn. Verdere behandeling omvat het verminderen van maagzuur, antibiotica, maag slijm beschermt tegen maagzuur en in extreme gevallen een operatie om de zweer te verwijderen.

Acute appendicitis

Een verandering in de appendix creëert abdominale pijn en ademhaling ook. De pijn begint rond de navel, en verhoogt de richting van de rechter onderbuik. Als lichte koorts, misselijkheid, braken en verlies van eetlust gepaard pijn, ga naar een dokter. Als je blindedarmontsteking, zul je een operatie nodig hebt om de appendix te verwijderen.

Weet wat de werkelijke oorzaak achter uw klachten. Nooit zelf een diagnose of zelf-behandeling van een ernstige aandoening.