Oplossing voor Zweer Hunger Pains

Een maagzweer is een zweer die zich vormt in de wanden van de maag of twaalfvingerige darm. Zweren gevolgen hebben voor mensen van elke leeftijd, echter, maagzweren komen vaker voor bij vrouwen boven de leeftijd van 60 en darmzweren komen vaker voor bij mannen tussen de leeftijden van 30 en 50 Zweren produceren een breed scala van symptomen en kan een groot deel veroorzaakt van ongemak.

Maagzweer

In 1982, twee wetenschappers uit Australië die de Helicobacter pylori bacterie als de belangrijkste oorzaak van maagzweren. Deze ontdekking was zo belangrijk voor de medische wereld dat ze werden bekroond met de Nobelprijs in 2005 voor de ontdekking. Conventionele denken heeft altijd geassocieerd ulcus formatie met leefstijl, zoals roken, drinken en stress; en hoewel levensstijl bijdragen aan de vorming van maagzweren, dan 80 procent wordt veroorzaakt door H. pylori bacteriën.

Helicobacter pylori (H. pylori) is een bacterie die zich nestelt in de cellen in de maagwand. H. pylori geproduceerd urease, een enzym dat de vorming van ammoniak genereert. Urease produceert stoffen die de natuurlijke zuur te neutraliseren in de maag zodat H. pylori te groeien en reproduceren. H. pylori verzwakt de mucousal laag van de maag waardoor de bekleding van de maag geïrriteerd en ontstoken.

Een andere veel voorkomende oorzaak van zweren is het gebruik overmatig gebruik van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals aspirine. Overmatig gebruik van NSAID kan een verhoging van de productie van maagzuur veroorzaken.

Symptomen

Symptomen van maagzweren zijn een branderig gevoel in de maag, dat kan schieten om de schouder en naar de achterkant, net als een hartaanval. Symptomen kunnen ook een opgeblazen gevoel, lichte misselijkheid, boeren en zure reflux. Een van de meest voorkomende symptomen is een knagende pijn die aanvoelt als "hongergevoel." Deze pijn wordt vaak verzacht door het eten en het meest voorkomen binnen een uur of twee na een maaltijd, of 's nachts. Aangenomen wordt dat het zuur in de maag wordt verdund door het eten en verklaart waarom eten vermindert de pijn.

Behandeling

Er zijn een aantal eenvoudige dingen die je thuis kan doen om het "hongergevoel" geassocieerd met maagzweren te verminderen. Het eten van meerdere kleine maaltijden per dag zal het zuur in je maag verdund houden. Bananen worden beschouwd als een van de beste home remedies; ze verminderen de hoeveelheid maagsappen en vacht van de bekleding van de maag. Het sap van rauwe groente is ook gunstig voor de behandeling van maagzweren.

Medische behandeling is vaak nodig en omvat zuurremmers, mucosale beschermende middelen en antibiotica.

H2-blokkers verminderen de hoeveelheid zuur in de maag en omvatten Tagamet en Pepcid. H2-blokkers kan beginnen een maagzweer zes tot acht weken en darmzweren vier weken genezen.

Protonpompremmers eigenlijk de maagzuur-pomp van de productie van zuur te stoppen. De algemene naam van deze medicatie is Prilosec. Prilosec is 10 keer krachtiger dan H2-blokkers, en kan 95 procent van de zuurproductie te stoppen in de maag. Prilosec kan beginnen genezen van een maagzweer in twee tot vier weken.

Mucosale beschermende middelen kunnen worden voorgeschreven (Sulcrate en Cytotec) of over the counter (tums en Pepto Bismol). Beschermende agents een bekleding op de maagwand irritatie voorkomen het maagzuur.

Een twee-weekse hoge dosis antibiotica moet de H. pyloris bacteriën te bestrijden. In gevallen waarin antibiotica werden gebruikt, is er slechts een 1 procent kans op de zweer terugkerende; echter wanneer antibiotica niet gebruikt, de zweer terug in 75 procent van de gevallen.