Oplossing voor Post-nasal drip

Oplossing voor Post-nasal drip

Post-nasal drip is een vaak voorkomende bijwerking van chronische of allergische rhinitis. Post-nasal drip optreedt wanneer slijm afscheidt van de sinussen in de keel. Symptomen zijn onder meer kriebel in de keel, keelpijn, hoesten, en halitose (slechte adem). Post-nasal drip kan worden behandeld met een verscheidenheid aan middelen.

Apple Cider Vinegar

Ongefilterde appelazijn - met de moeder (enzymen) er nog in - kan helpen genezen post-nasal drip bij sommige patiënten. Men denkt dat de symptomen in sommige individuen worden veroorzaakt door een gebrek aan kalium en appelazijn helpt afleveren kalium tot het lichaam in een bruikbare vorm. Sommige mensen vinden verlichting van hun post-nasal drip symptomen binnen enkele dagen na het drinken van appelazijn. De behandeling is een theelepel azijn tot 8 liter water, tweemaal daags.

Local Honey

Als post-nasal drip symptomen worden veroorzaakt door een allergie voor pollen, het behandelen van uzelf met lokale honing kan helpen de symptomen. Honing bevat natuurlijke anti-bacteriële eigenschappen, is rijk aan kalium en bevat de pollen uit het gebied waarin het werd gemaakt. Om deze reden, als je allergisch bent voor lokale pollen, het innemen van lokale pollen (in de vorm van lokale honing) zal helpen bij het opbouwen van uw immuniteit tegen de pollen in de lucht. De behandeling is een eetlepel per dag.

Neti Pot

Neti potten zijn gebruikt voor eeuwen in India. Ze zijn een vorm van de ayurvedische geneeskunde, waarin de pot is gevuld met warme zoutoplossing om de sinussen te irrigeren. De praktijk van het gebruik neti potten is meer gemeengoed geworden in de Verenigde Staten, en neti potten zijn verkrijgbaar in de massa-merchandising winkels. Een neti pot zal wassen de sinussen en de neusholte, het opruimen van slijm en bacteriën. Om u te helpen te leren hoe je een neti pot correct te gebruiken, zie de links in de bronnen hieronder.

Pompelmoespittenextract

Grapefruit zaad extract is gunstig voor sommige patiënten van de post-nasal drip geweest. De behandeling is verkrijgbaar in pil, spray, en druppel vorm, en kan worden gevonden in de meeste reformwinkels.

Water

Sommige artsen zijn van mening dat post-nasale drip is een aandoening die wordt veroorzaakt wanneer het lichaam onder-gehydrateerd. Het gebrek van hydratatie in het lichaam veroorzaakt slijm dikker. Om dit te verhelpen, drinken 8-10 glazen water per dag. Als uw aandoening wordt veroorzaakt door uitdroging, het drinken van een voldoende hoeveelheid water moet uw symptomen duidelijk zijn binnen een paar dagen.

Medicijnen over de toonbank

Er zijn veel over de toonbank medicijnen die kunnen helpen met post-nasal drip. Vraag uw apotheker om suggesties over welke men zou goed zijn voor jou.

Voorgeschreven medicijnen

Er zijn een aantal medicijnen die artsen kunnen voorschrijven die kunnen helpen bij de behandeling symptomen van post-nasal drip. Vraag uw arts, die geschikt is voor u.