Oplossing voor een Blaar van de koorts terwijl Zwanger

Koorts blaren, ook wel herpes of herpes labialis, veroorzaakt door het herpes simplex virus type 1 volgens de US National Library of Medicine. Koortsblaasjes verschijnen meestal als clusters van kleine, met vocht gevulde blaasjes op de lippen, mond en tandvlees. De meeste mensen ervaren de symptomen van koortsblaasjes een tot drie weken na het in contact komen met een besmet persoon. Koortsblaasjes duren meestal zeven tot 10 dagen vanaf het moment dat ze voor het eerst verschijnen, meldt de Mayo Clinic. Zwangere vrouwen moeten voorzichtig behandelen koortsblaasjes aan de veiligheid van hun foetus te verzekeren.

Remedies voor koortsblaasjes

Er is geen manier om te genezen of te voorkomen koortsblaasjes, maar er zijn dingen die je kunt doen om ze gemakkelijker te behandelen maken. Veel artsen voorschrijven antivirale medicijnen om de frequentie van koorts blaren verminderen en om de duur beperken. Als u zwanger bent, kunt u wellicht niet in staat om koortsblaasjes met standaard antivirale medicijnen te behandelen. Veel thuis en kruidengeneesmiddelen zijn een veilig alternatief voor de traditionele koortslip behandelingen. Hier zijn een aantal remedies die u kunt proberen om de pijn en het ongemak van koortsblaasjes te verlichten als u zwanger bent.

Gebruik de-citroen geurende vaste plant citroenmelisse. Citroenmelisse wordt vaak gebruikt om koortslip en genitale herpes vanwege zijn anti-herpes en antivirale eigenschappen behandeling volgens Nature's Herbal. Breng citroenmelisse extract zalf aan het getroffen gebied 3-4 keer per dag. U kunt ook steil tot 4,5 g citroenmelisse binnenkant van uw favoriete thee meerdere keren per dag.

Solliciteer tea tree olie op het getroffen gebied meerdere keren per dag. Tea tree olie verkrijgbaar als zuivere essentiële oliën en wordt in vele crèmes en zalven die kunnen worden toegepast op de huid. De antiseptische eigenschappen van tea tree olie zijn gedurende vele jaren gebruikt om infecties te behandelen. Het kan ook de verbranding en jeuk gepaard gaat met koorts blaren te verminderen.

Overwegen om lysine te proberen. Lysine is een essentieel aminozuur dat van nature in de voeding. Lysine kan worden gekocht over de toonbank als voedingssupplement of zalf. Zwangere vrouw moet eten meer rood vlees, lamsvlees, varkensvlees, kip, eieren, linzen, quinoa, venkel, Parmezaanse kaas en spinazie op een natuurlijke verhoging van het bedrag van lysine in hun dieet. Breng lysine zalf op het getroffen gebied nodig. Lysine zorgt voor comfort en verlichting van koortsblaasjes en andere huidirritaties. Zwangere vrouwen kunnen ook een dagelijkse lysine supplementen indien goedgekeurd door een arts.

Zwangere vrouwen kunnen de verspreiding van koortsblaasjes naar andere lichaamsdelen te verminderen door het wassen van het getroffen gebied voorzichtig met antibacteriële zeep. Breng een warm of koud kompres om het getroffen gebied te jeuken en branden te verlichten.

Overwegingen

Artsen meestal niet standaard antivirale medicijnen (acyclovir, penciclovir, valacyclovir, famciclovir en docosanol) voor koortsblaasjes raden tijdens de zwangerschap, omdat de voordelen niet het risico voor de foetus opwegen. Ook zal koortsblaasjes ruimen op hun eigen, zelfs als deze niet behandeld. De Amerikaanse National Library of Medicine adviseert het vermijden van mogelijke triggers, zoals stress, blootstelling aan de zon en de ziekte om de kans op koortslip recidieven te verminderen.

Hoewel de beschreven remedies zijn veilig voor de meeste zwangere vrouwen, moet u altijd met uw arts spreken voordat u begint met een type van behandeling voor koortsblaasjes om ervoor te zorgen dat er geen risico voor de foetus.