Oplossing Voor Angst & Nervositeit

Patiënten angst weet dat overmatige nervositeit en zorg kunnen krijgen in de manier van leven thuis, werk en school. Of angst mild of ernstig, is het belangrijk om een ​​gezonde beheer vinden zodat het niet interfereert met leven. Medicatie en psychologische begeleiding zijn goede opties voor mensen die vaak last hebben van hevige angst of nervositeit. Ontspanningstechnieken en kruidenmiddelen kan helpen met mildere gevallen van angst of bieden aanvullende behandeling voor een bestaand behandelplan.

Geneesmiddel

Als angst problemen ernstig genoeg, zoals bij acute angstaanvallen, medicatie kan worden gebruikt als een behandelingsmethode. Buspiron, benzodiazepines en antidepressiva zijn allemaal wel eens gebruikt om angst te behandelen. Benzodiazepines hebben een kalmerend effect dat nuttig kan zijn tijdens een angstaanval, maar deze zijn gewoonte-vorming en mag niet worden gebruikt op lange termijn. Antidepressiva enkele weken duren om te beginnen met het verbeteren van stemming en kunnen geen volledige verlichting van angst. Buspirone wordt vaker voorgeschreven omdat het effectief en niet-verslavend. Medicatie is meestal slechts een tijdelijke oplossing voor angst problemen. Ernstige angst kan therapie naast medicatie vereisen.

Therapie

Als angst is ernstig genoeg te bemoeien met je dagelijks leven, overwegen om te beginnen een soort van therapie. Een therapeut kan u helpen de oorzaak van uw angst te begrijpen, evenals hoe ze beter te beheersen. Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een type therapie die bijzonder nuttig is in de behandeling van angst. Deze vorm van therapie gaat om het onderwijzen van de patiënt om irrationele gedachten die angst veroorzaken te identificeren en technieken gebruiken om zijn denken te rationaliseren.

Ontspanning Strategies

Ontspanning technieken zijn een goede oplossing voor iedereen die op zoek naar een bestaande angst behandelplan aanvullen of voor iedereen die graag een zelfhulp benadering van het verslaan van angst na te streven. Deze strategieën kunnen dagelijks worden gebruikt of in stressvolle of angstwekkende situaties niveau van opwinding of nervositeit van een persoon te verlagen en het herstel van een kalme lichamelijke en geestelijke toestand. Wat ontspanning strategieën die nuttig zijn voor angst problemen zijn onder meer yoga, tai chi, meditatie, visualisatie, aromatherapie, journal houden, diep ademhalen en progressieve spierontspanning.

Herbal Remedies

Sommige kruiden-supplementen kunnen soms worden gebruikt om milde behandeling van angst. Herbal beoefenaars raden ginkgo biloba, St. Janskruid, kava kava en kamille. Als u besluit om het even welk type van kruiden supplement te gebruiken om de behandeling van angst, raadpleeg dan een arts of kruidendokter vooraf. Kruiden kan soms leiden tot allergische reacties of gevaarlijke interacties met andere medicijnen.