Opiaat Detox Methoden

Opiaten zijn narcotische analgetica die natuurlijke of synthetische opium bedoeld om medisch te worden gebruikt voor pijnbestrijding kan bevatten. Opiaten kan zeer verslavend zijn bij gebruik in grote doses over een langere periode. Het misbruik van opiaten is gekoppeld aan het verhoogde risico van een overdosis drugs. Voorkomende natuurlijke opiaten zijn codeïne en morfine. De halfsynthetische ras omvat heroïne, hydromorfon en hydrocodon, terwijl voorbeelden van synthetische zijn methadon en propoxyfeen. Er zijn verschillende detox methoden voor opiaatverslaving

Opiaat Agnostic Drugs

Sommige heroïne detox programma's gebruiken opiaat agnostisch medicijnen om de ontwenningsverschijnselen die detox of revalidatie begeleiden blokkeren. Clonidine en methadon zijn voorbeelden van dergelijke opiaat agonisten. Het geneesmiddel wordt toegediend via een transdermale pleister die continu releases de clonidine gedurende een periode van zeven dagen. Patiënten krijgen ook een orale dosis van het geneesmiddel tijdens de eerste twee dagen, omdat het zo lang voor de transdermale stabiele effectiviteit bereiken. Constante bewaking van de bloeddruk van de patiënt is belangrijk omdat clonidine neiging om sedatie en hypotensie promoten.

Versnelde Neuro-verordening

Versnelde Neuro-verordening is een snellere versie van heroïne detox. Het is een snelle behandeling die opiaatverslaving met succes heeft behandeld. Ook wel de Waismann methode, deze procedure behandelt de verslaving als een vorm van fysieke ziekte die kan worden opgelost met technieken geavanceerde geneeskunde. De ANR methode helpt het opiaat cravings die vaak aanwezig tijdens detox therapieën elimineren. Het is een klinisch bewezen methode om heroïneverslaving te behandelen.
Tijdens de ANR, opiaatreceptoren de patiënt ondergaat een reinigingsproces voor opiaten elimineren. Geneesmiddelen worden toegediend om de reiniging te vergemakkelijken. Dit gebeurt terwijl de patiënt slaapt onder een lichte narcose. Het is het doel van de procedure is om het lichaam te stoppen van de verslaving, fysiek intrekt terwijl de patiënt slaapt.

Ultra-snelle detox

Ultra-snelle detox wordt gedaan wanneer de patiënt onder narcose. Het gaat vergezeld van intubations voor zes tot acht uur. Clonidine en Naltrexon zijn gebruikelijke geneesmiddelen die worden toegediend in deze procedure.

Zoals de naam al doet vermoeden, het proces versnelt ontgifting. Tijdens het slapen onder algemene verdoving, krijgt de patiënt medicijnen die verslavende eigenschappen van de opiaten 'tegen te gaan. Wanneer de patiënt wakker kan zijn hunkeren gedeeltelijk of volledig afwezig zijn, zodat het niet langer ontwenningsverschijnselen. Deze procedure moet worden gevolgd met de therapie die de emotionele en psychologische aspecten van de verslaving behandelt.