Oosterse Massage Regels

Oosterse Massage Regels

Er zijn vele soorten van de Oosterse massages, en elke soort heeft unieke regels die moeten worden gevolgd om zich te houden met die stijl. Aziatische massages zijn bedoeld om zowel het lichaam en geest te centreren, en omdat dit, de masseurs die oosterse massage praktijk volgen een streng regiment voor hun klanten. Met enige know-how, het begrijpen van Oosterse massages kan eenvoudig zijn.

Shiatsu

Shiatsu massage is een van de meest voorkomende en populaire vormen van Oosterse massages. Van oorsprong uit Japan, deze stijl is een traditionele hands-on massage die een aantal regels bevat voor een harmonieus gevoel te creëren. Masseurs mag alleen gebruik maken van hun vingers, handpalmen en duimen om de massage te beheren, en moet zich richten op de punten van het lichaam die aan te sluiten op het centrale en autonome zenuwstelsel. Deze punten zijn de handen, voeten en onderrug.

Tui Na

Tui Na betekent 'push pull, "en is een massage stijl die afkomstig is uit China. Deze vorm van massage wordt gebruikt voor medicinale doeleinden als alternatieve therapie, en is bedoeld om bot-en gewrichtspijn, vergelijkbaar met een bezoek aan de chiropractor te vergemakkelijken. Tui Na masseurs gebruiken de hand technieken en rekoefeningen om schijven en pijnlijke botten opnieuw uitlijnen. Ze richten zich op delen van het lichaam die de nek, rug en benen omvatten. Cliënten kunnen worden tot vaststelling of zitten voor een Tui Na massage, afhankelijk van het gebied dat ze willen om zich te concentreren op. Deze vorm van massage gebruikt geen olie of lotion, waardoor het een goede keuze voor mensen met huidallergieën.

Chakra

Chakra is een Tibetaanse methode van de therapie, vaak gebruikt voor yoga. Een Chakra massage bevat veel opdrachtgevers van deze methode, met inbegrip van geuren en diepe ontspanning ademhaling. In een Chakra massage, klanten kiezen voor geuren die een beroep op hen om gebieden in het leven die aandacht nodig hebben te ontdekken, en deze kunnen variëren van spirituele, familie of problemen op het werk. De masseur gebruikt dan die geuren naar een verhaal te vertellen, het verstrekken van de klanten met visuele beelden, terwijl het masseren correleren gebieden op het lichaam. Bijvoorbeeld, terwijl het over het hart, kan de massage therapeut gericht op de bovenrug.