Oorzaken van wallen

Oorzaken van wallen

Soms kan het onder het oog gebieden blazen zo veel dat het lijkt alsof je hebt geslagen. Maar deze voorwaarde is gemakkelijk te verlichten. Het leren van de oorzaken van wallen kan soms helpen om uw probleem te diagnosticeren en op te lossen.

Gebrek aan slaap

Dit is een van de meest voorkomende oorzaken van wallen. Volgens de National Sleep Foundation, volwassenen moeten 7 tot 9 uur slaap per nacht om hun lichaam, met inbegrip van hun ogen te laten, te ontspannen. Gebrek aan slaap kan vochtretentie veroorzaken, wat resulteert in "zakken" zie je onder de ogen.

Allergie├źn

Gezwollen ogen kan soms de symptomen van allergie. Deze komen in het voorjaar, wanneer pollen en andere allergenen zijn op hun slechtst. Het behandelen van uw allergie├źn met medicatie zal je meestal ontdoen van de wallen rond de ogen. Allergische reacties op voedingsmiddelen, wasmiddelen en zeep kan ook leiden tot wallen.

Beten en Stings

Sommige insectenbeten veroorzaken het getroffen gebied te stijgen. Dit is het geval wanneer ze aanvallen het gebied rond je ogen. Zwelling van dit type te behandelen met een koud kompres, omdat het niet aanbevolen om medicijnen te dicht bij de ogen passen.

Erfelijkheid

Sommige wallen zit in de familie. Controleer met oudere familieleden om te zien of de conditie is ervaren door anderen. Als dit het geval is, is er niet veel dat je kunt doen, behalve te verbergen de wallen zo goed mogelijk via make-up of, soms, een zonnebril.

Menstruatie

Gezwollen ogen kan het gevolg zijn van hormonale veranderingen tijdens de menstruatie zijn. Het nemen van specifieke geneesmiddelen zoals Midol kan helpen verlichten van de wallen.