Oorzaken van spierpijn & Nacht krampen in de benen

Oorzaken van spierpijn & Nacht krampen in de benen

Er zijn tal van redenen waarom je benen kramp 's nachts, waarvan sommige te voorkomen zijn en waarvan sommige kunnen je vertellen dat er een onderliggende aandoening die uw aandacht nodig heeft. Elke keer dat je been ernstig krampen, kunt u de resterende pijn hebben voor meerdere dagen, omdat je spieren zijn onnatuurlijk is opgefrommeld tot een strakke bal totdat de kramp verdwenen.

Pijnlijkheid

Een nachtelijke kramp in de benen kan zo ondraaglijk dat niet alleen het u uit bed met een gil, maar de nasleep van de kramp kan blijven hangen en veroorzaken spierpijn in je been, volgens Healthline.com (zie bronnen). Een ernstige been kramp kan leiden tot aanhoudende zwelling en pijn in de aangetaste spier tot enkele dagen nadat de klem is afgenomen, volgens Medicinenet.com (zie bronnen).

Oorzaken

Volgens Diabetichealthinfo.com, plaspillen (diuretica) helpen het lichaam te ontdoen van zout (natrium) en water, waarbij de nieren dwingt om meer natrium in uw urine te zetten. Wanneer dit gebeurt, het natrium bloedzuigers water uit uw bloed en dit verlaagt de niveaus van vocht in de bloedvaten, waardoor de druk op de wanden van je bloedvaten vermindert. Dit is goed voor iemand die te veel vocht in zijn lichaam en moet ontdoen van het; kan echter diuretica kaliumspiegel uitputten in uw lichaam en dit kan leiden tot nachtelijke krampen in de benen. De Diabetes Information Library legt uit dat mensen die diabetes hebben, en die insuline als gevolg, kunnen last hebben van lage kaliumspiegels en dat is de reden waarom zij ervaren kramp in hun benen. Tekorten in natrium en magnesium kan voorkomen bij mensen die diabetes hebben, die ook veroorzaakt krampen in de benen.

Inactiviteit

Nachtelijke beenkrampen kan worden veroorzaakt door inactiviteit overdag, volgens Wellsphere.com. Inactiviteit betekent niet alleen afwezigheid van de oefening, maar dat je verkeerd loopt, wat resulteert in een beperkte mobiliteit in de spier gewricht, dat kan ertoe leiden dat u kramp 's nachts. Nachtelijke kramp kan ook worden veroorzaakt door uitdroging, hetgeen kan resulteren in een vochthuishouding.

Bananen

Sommige mensen zweren dat het eten van bananen regelmatig, dat kalium introduceert in het lichaam, zal zere been spieren en krampen in de benen te elimineren. Aangenomen wordt dat een tekort aan kalium kan leiden tot kramp en pijn, volgens Dummies.com.

Vitaminen

Hoewel de medische gemeenschap is niet helemaal zeker waarom dit zo is, als je een tekort aan B6 (pyridoxine), B5 (pantotheenzuur) of B1 (thiamine), kan dit leiden tot kramp.

Chronis Ischemia

Chronische ischemie is een van de belangrijkste redenen achter been kramp, volgens Cure-back-pain.org (zie bronnen). Wanneer de bloedstroom wordt beperkt, zuurstoftekort optreedt in delen van het lichaam en dit kan pijn en krampen veroorzaken. Bloedstolsels, hartproblemen en verstopte slagaders (atherosclerose) kan resulteren in nachtelijke krampen in de benen. Bloedsomloop naar de benen tijdens de slaap worden verminderd en ernstige krampen optreden. Dit heet claudification pijn. Volgens Medicinenet.com, deze pijn is eigenlijk geen typische kramp, maar voelt als een, maar eerder het gevolg van melkzuur en andere stoffen zich ophopen in de spieren.

Zwangerschap

Als je hoogzwanger, kan je krampen in de benen 's nachts ervaren, omdat je benen krijgen een training tijdens de dag, die rond die extra belasting, en ook omdat de vergrote baarmoeder kan rusten op lichaamsdelen die niet gewend zijn aan deze extra druk. Andere aandoeningen zoals perifere arteriƫle ziekte (PAD), een onder-actieve schildklier (hypothyroidsim) en de ziekte van Addison kan nighttime been kramp veroorzaken.