Oorzaken van haaruitval bij vrouwen

Van erfelijke aandoeningen van slechte voeding, zijn er tal van oorzaken voor vrouwen om haar verlies te ervaren op een bepaald punt in hun leven. Met haar als een belangrijk onderdeel in de presentatie van persoonlijke stijl, de meeste vrouwen te benadrukken wanneer ze beginnen te ervaren haaruitval. Gelukkig zijn de meeste oorzaken van haarverlies zijn tijdelijk en kan worden teruggedraaid. Sommigen, echter, kan blijvende schade achterlaten.

Slechte voeding

Met diëten populair, een van de meest voorkomende oorzaken van haarverlies bij vrouwen is door voedingstekorten. Slechte voeding, zoals onvoldoende eiwitten en ijzer, is een belangrijke factor om haarverlies bij vrouwen. Fad diëten ernstig beperken van specifieke groepen levensmiddelen waaronder ijzer-rijke voedingsmiddelen zoals lever, mager rood vlees, bonen en ijzer verrijkte volle granen, low-carb dieet, en consequent niet nuttigen van voldoende eiwitten uit dierlijke producten of sojaproducten kunnen allemaal bijdragen aan haaruitval .

Medicijnen

Bepaalde medicijnen zoals gebruikt om artritis, depressie, jicht, hoge bloeddruk en hartaandoeningen worden ook vaak geassocieerd met haarverlies. Bij sommige vrouwen kan een neveneffect van het nemen van de pil haaruitval. Zorg ervoor dat u uw geboorte-controls neveneffect waarschuwingen te controleren om te zien of haaruitval is gemeenschappelijk.

Overmatige Hair Behandelingen

Chemische stoffen in het sterven, bleken, kleuren, markeren, permanenten en verven, toen misbruikt, kan ertoe leiden dat het haar beschadigd raken en breken. Onthouden van het gebruik van dit soort chemicaliën zal toelaten beschadigd haar te versterken.

Telogen Effluvium

Veroorzaakt door een verandering in de normale haar cyclus dit type tijdelijk haarverlies plaatsvindt van een emotionele of fysieke schokken aan het systeem. Deze schok voortijdig duwt de wortel in een toestand van rust, maar binnen een paar maanden weer actief wordt.

Traction Alopecia

Overmatig stylen van haar of haar trekken te strak kan leiden tot beschadigde wortels. Als gestopt voordat er blijvende littekens op de hoofdhuid, zal het haar groeien typisch normaal terug. Deze vorm van haaruitval is niet te wijten aan een soort van een tekort, maar onvoldoende persoonlijk onderhoud zoals zo vaak aan de haren trekken in strakke banden.

Cicatricial (littekens) Alopecia

Wanneer de ontsteking schade en littekens van de haarzakjes, waardoor het haar uit groeit, permanente haaruitval optreedt. Hoewel de specifieke ontsteking trekker niet bekend is, wordt deze voorwaarde gezien in verscheidene huidaandoeningen zoals lichen planus.

Andere oorzaken van haaruitval

Enkele andere redenen een vrouwtje haaruitval zijn hoofdhuid infectie, hormonale veranderingen of onevenwichtigheden of bepaalde ziekten zoals diabetes of lupus. Hormonale veranderingen of onevenwichtigheden kan het gevolg zijn van de zwangerschap, menopauze, het stopzetten van de pil of van een overactieve of traag werkende schildklier.