Oorzaken van haaruitval bij oudere vrouwen

Vele factoren kunnen leiden tot haaruitval bij oudere vrouwen, met inbegrip van hormonale veranderingen en vitaminegebrek. Haaruitval kan lastig zijn, zowel mentaal als fysiek, maar er zijn dingen die je kunt doen om je haar en haar follikels te versterken.

Hormonale Oorzaken

Een serieuze verandering in de hormonen als gevolg van zwangerschap of menopauze kan leiden tot het haar om een ​​rustfase in te voeren. Haar breekt en nog uitvalt, maar de groei vertraagd, waardoor haarverlies.

Dieet

Na vele jaren van diëten en ondervoeding, kunnen vrouwen haaruitval door gebrek aan vitaminen in hun systeem.

Chemische behandelingen

Na jaren van het verven en chemisch behandelen van het haar, de follikels groeien zwak en dun. Dit kan leiden tot haaruitval.

Restanten en strijkijzers

Uitblazen van je haar of het gebruik van een stijltang kan je haar ernstig beschadigen. De warmte van de steiltang schade je haar natuurlijke kracht en overmatig borstelen kunnen de follikels verzwakken.

Het vermijden Haaruitval

Het nemen van vitaminen en ijzer supplementen kan je haar te versterken, en het veranderen van uw dieet kan ook helpen. Handdoek droog je haar natuurlijk als het je haar een kans om te herstellen van de hitte en trekken veroorzaakt door klapband kan geven.