Oorzaken van een lager dan normale lichaamstemperatuur

Lager dan normale lichaamstemperatuur is een medische aandoening die bekend staat als onderkoeling. Er kunnen één of meer bijdragende factoren die een lager dan normale lichaamstemperatuur veroorzaken. Onderkoeling is een zeer ernstige pathologie voor mens en als zodanig vereist onmiddellijke medische aandacht om blijvende schade te voorkomen.

Milieu Oorzaken

Hypothermie wordt meestal veroorzaakt door overmatige blootstelling aan koude omgevingen. Een deel van de milieu-factoren die kunnen leiden tot deze pathologie zijn onjuist kleding voor een omgeving met zeer lage omgevingstemperaturen of onderdompeling in zeer koude substraten, zoals zwemmen in erg koud water. In deze omstandigheden, het lichaam verliest warmte naar de buitenomgeving met een hogere snelheid dan warmte kan produceren.

Warm Water Onderkoeling

Terwijl koude is de gebruikelijke oorzaak van onderkoeling, kan het ook gebeuren onder warme omstandigheden. Op grond van de wetten van de thermodynamica, de koeling is niet het proces van het toevoegen van koud maar het verwijderen van warmte. Als zodanig, wanneer het menselijk lichaam wordt omgeven door een materiaal zoals water, zelfs als het warm water, waarbij warmte beter geleidt dan lucht, een persoon lichaamstemperatuur verliezen versneld. Deze beweging van warmte van het lichaam per definitie koelen. De kerntemperatuur van het menselijk lichaam is ongeveer 98,6 graden F. ondergedompeld in water bij elke lagere temperatuur warmte verplaatst naar gebieden van lagere warmte, een persoon gezichten gevaar van onderkoeling. Hoewel contra-intuïtief, kan een mens bezwijken aan onderkoeling zwemmen in 90 graden F water als omgeven door het lang genoeg. Dit is de reden waarom duikers dragen thermische duikpakken, zelfs in warme klimaten.

Traumatische Oorzaken

Hypothermie is niet beperkt tot het koelen van de lichaamstemperatuur. Het is nauwkeuriger te zeggen dat onder de normale lichaamstemperatuur wordt veroorzaakt door het verlies van de lichaamstemperatuur. Als zodanig fysisch trauma zoals schotwonden, auto-ongelukken of andere traumatische verwonding waarbij een significant bloedverlies wordt verdragen kan leiden tot een onderkoelde reactie. Dit is de reden waarom patiënten vaak klagen over de kou na een traumatische ongeval. Het bloedverlies aanhoudende daadwerkelijk gelekt warmte van het lichaam en als zodanig hun lichaamstemperatuur daalt tot een punt waar onderkoelde reactie optreedt.

Stadia van hypothermie

Er zijn drie verschillende stadia van onderkoeling die onderscheid maken op basis van hoe ver de lichaamstemperatuur is gedaald. Onderkoeling fasen één, twee en drie in volgorde van prioriteit worden gemeten in de lichaamstemperatuur daalt van 2 à 7,2 graden F, 9 tot 16 graden F, en respectievelijk iets lager. De homeostase van het menselijk lichaam is zeer specifiek en vereist een nauwkeurige thermische omstandigheden efficiënt kan werken. Als zodanig zelfs kleine veranderingen temperaturen sterk kunnen beïnvloeden overlevingskansen van een mens.

Behandeling

Onderkoeling wordt behandeld, afhankelijk van welk stadium van onderkoeling van de patiënt is op dit moment in. Algemene regels voor alle stadia noemen voor het drogen van de patiënt, afdekken met dekens en langzaam opwarmen van de patiënt. Warming en dekens moet worden gebruikt in tandem als het gebruik van een deken alleen is niet effectief genoeg om een ​​kerntemperatuur van het lichaam te handhaven. Een veel voorkomende en zeer effectieve behandeling voor onderkoeling is aan een andere persoon hebben voorzichtig houd de patiënt om zijn eigen core lichaamswarmte over te dragen naar het onderkoelde slachtoffer terwijl onder een deken.

Onderkoeling Preventie

Er zijn een paar eenvoudige regels die kunnen helpen voorkomen dat wat er kan gemakkelijk een fatale onderkoeld pathologie geworden. Zorg er altijd voor u goed wordt verdedigd vanuit een koude omgeving door het dragen van wol of zelfs synthetische kleding, zoals deze is bestand tegen water en zorgt voor een betere isolatie tegen de elementen. Drink nooit alcohol voorafgaand aan het invoeren van een koude omgeving, zoals alcohol verwijdt de bloedvaten in het lichaam en als gevolg daarvan zorgt dat het lichaam om warmte te verliezen aan een verhoogd tarief.

Waarschuwing

Onderkoeling is een vaak over het hoofd gezien en onder voorbereid op de situatie die langzaam kan gebeuren. Zoals onderkoeling sets in, de effecten geleidelijk meer slopende geworden. Zonder enige hulp, kan het moeilijker om te herstellen worden. Bovendien, zoals onderkoeling sets in, het vertraagt ​​de motoriek en de hersenactiviteit die het vermogen van een persoon om eens beseffen dat zij lijdt aan onderkoeling kan veranderen.